Iklan Sementara : Siapa nak cari anak angkat |ISUHANGAT

ISU HANGAT



Minta laluan Tn.Mode.

Ada tak yang sudi jadi ibu angkat atau keluarga angkat kepada 2 kanak², keluarga itu mesti lah yg dari ok dan berkemampuan untuk menjaga sehingga dia besar. Saya ada kenal keluarga ni. Jika ada hubungi saya secepat mungkin 0123898794.

Related Posts by Categories



233 comments

  1. Liya  

    March 12, 2010 at 4:53 PM

    saya tak pasti bila iklan ni dikeluarkan tapi nak tahu masih ada ke tawaran ni?Kalau boleh saya nak cari anak angkat yang masih bayi lagi...Kami nak masuk 3 tahun berkahwin tapi belum dikurniakan anak..

  2. sari  

    July 2, 2010 at 7:25 PM

    sy juga sdg mncari baby tuk djadikn anak angkat.. law buleh yang masih bayi o law ade sesiapa pregnan n rase x mampu nk bela,sila inform.. gu_ganu@yahoo.com..sy da 4 taun kawen n belum ade anak.

  3. Liza  

    July 7, 2010 at 9:12 PM

    Saya juga mencari anak angkat dah 2 kali kecewa di permain2kan orang ...janji nak bagi dah berhabis kat dia tiba masa lari....mempermain2kan emosi orang...jika ada email saya...

  4. Sasha  

    October 18, 2011 at 4:55 PM

    salam..sesiapa berminat nak cari anak angkat (islam).sila hubungi saya ditalian 017-2192082...jangkaan bersalin 8 dec 2011...

  5. apple  

    November 13, 2011 at 8:48 PM

    This comment has been removed by the author.
  6. Sasha  

    November 13, 2011 at 9:56 PM

    salam semua bloggers...juz nak inform baby yg dijangka bersalin 8 dec ni...dah ade family angkat yg ambil...harap maklum...

  7. Mai Harun  

    November 14, 2011 at 4:44 PM

    Kepada remaja atau sesiapa sahaja sekalipun yang nak menyerahkan baby, tlg hubungi saya ok. Kami suami isteri tengah mencari baby untuk dijadikan anak angkat. tak kisahlah baby tu anak sah taraf ataupun tidak sah taraf, boy or girl asalkan baby tu sihat dan sempurna. sy dh 4 tahun kawin dan 2 kali keguguran. hidup kami sunyi tanpa anak. pada sesiapa yg nak bagi anak blh cari saya di facebook, Mai Harun. Email saya outreagous_deanaz@hotmail.com

  8. permata bonda  

    December 19, 2011 at 10:55 PM

    Salam..saya juga sedang mencari anak angkat untuk di jadikan sebagai anak sendiri..samaada baru lahir atau 2 tahun ke bawah. Harap sesiapa yang mempunyai maklumat sila hubungi saya di serojaputih12@yahoo.com..010-6022802

  9. Adila radhiah  

    March 26, 2012 at 2:11 PM

    saya pun sedang berusaha mencari anak angkat ...InsyaAllah saya akan menjaganya dgn penuh kasih sayang ...sila inform saya 0133587796 atau nor_dila28@yahoo.com

  10. ejanas  

    May 18, 2012 at 12:02 PM

    Salam.

    Saya sudah 4 tahun berkahwin tetapi belum ada rezeki dikurniakan cahaya mata. Diharap ada kawan- kawn yang sudi menolong mencarikan anak angkat untuk saya.Sila hubungi saya di 019-2756869 nazrin..Pertolongan anda akan saya balas dengan setimpalnya. tq

  11. Mohd Ikhmal Ismail  

    June 10, 2012 at 11:11 PM

    This comment has been removed by the author.
  12. Razali Saad  

    November 6, 2012 at 5:37 PM

    salam....saya dari kedah ingin mencari bayi lelaki untuk dijadikan anak angkat memandangkan hampir 10 tahun kami berkahwin tapi masih belum mempunyai cahaya mata,razalis72@gmail.com

  13. fiqna  

    November 17, 2012 at 11:53 PM

    Askum semua..sy dh kawin 6 thn..skrg ni sy dh penat nk cari anak angkat..bantulah sy mencari..sy tak kisah taraf baby tu,boy @ girl asalkn si ibu ikhlas nk memberi..sy akan tanggung segala kos bersalin di hspt gov aja la dan sedikit saguhati...ingatlah sy bukan PEMBELI bayi sy cuma sekadar ingin merasai naluri menjadi seorg ibu..jika ada bolehlah hubungi sy 0123525625

  14. kazreen  

    December 20, 2012 at 12:15 AM

    Salam..awak betol2 perlukan anak agkt ke?

  15. kazreen  

    December 20, 2012 at 12:25 AM

    Tlg contact no ni.0132093186

  16. didie  

    January 3, 2013 at 8:40 PM

    Sy pn sdg mncari ank angkat. Sy dah lme mncari.. Adakh awk ade informasi... Tolg sms sy or email khaizam_711@yahoo.com
    012-7530575

  17. didie  

    January 3, 2013 at 8:43 PM

    Sy pn sdg mncari ank angkat. Sy dah lme mncari.. Adakh awk ade informasi... Tolg sms sy or email khaizam_711@yahoo.com
    012-7530575

  18. Adila radhiah  

    January 4, 2013 at 3:35 PM

    Assalam...saya sedang mencari anak angkat...jika ada sila msg saya 0133587796 & email saya nor_dila28@yahoo.com

  19. Shamz Akmal  

    January 7, 2013 at 12:03 PM

    salam..

    Saya mempunyai kenalan yang akan melahirkan baby perempuan pada bulan march 2013..beliau ingin mencari keluarga angkat kepada baby tersebut atas sebab2 tertentu..kepada sesiapa yang berminat dan dapat menjaga baby tersebut dengan penuh kasih sayang, sila hubungi saya di email shamzipet@gmail.com
    ( sila tinggalkan secara ringkas maklumat peribadi anda dan no untuk dihubungi. )

    terima kasih

  20. Storybook Pillows  

    January 9, 2013 at 1:35 PM

    cik shamz akmal, saya dah email pada cik tentang butiran lanjut dan saya berminat dengan anak kecil itu. nama saya puan lia (012-6265358)...

  21. Storybook Pillows  

    January 9, 2013 at 1:43 PM

    cik shamz akmal, saya dah email pada cik tentang butiran lanjut dan saya berminat dengan anak kecil itu. nama saya puan lia (012-6265358)...

  22. pencarian anak angkat/keluarga angkat  

    January 10, 2013 at 5:39 AM

    sedang mencari anak angkat baby girl utk di jadikan anak sendiri. area kota kinabalu puan farah .hubungi sy
    wfara07@gmail.com

  23. pencarian anak angkat/keluarga angkat  

    January 10, 2013 at 5:41 AM

    sedang mencari anak angkat baby girl utk di jadikan anak sendiri. area kota kinabalu puan farah .hubungi sy
    wfara07@gmail.com

  24. Emma Hamdan  

    January 15, 2013 at 12:10 AM

    Lau ada area sarawak yg nak bgi bby boleh email sya myadanish@yahoo.com. dah lma khwin msuk 8 thun dah.. xkira lelaki atau prempuan.. brumur 1 thun kbwah...x sah taraf pun sya trima jgak

  25. nur_eilka  

    January 15, 2013 at 12:48 AM

    Ada sesiapa nak anak angkat boleh hubungi saya .jangka bersalin awal bulan 3 nie . 0177374651

  26. Tengku safina Tengku shahrom  

    January 17, 2013 at 4:16 PM

    This comment has been removed by the author.
  27. gadisbunga  

    January 20, 2013 at 12:31 AM

    Sy nak cari anak angkat klu boleh sy nak masih baby... sy harap ada yg ikhlas nak tlg sy... kota kinabalu sabah/0178347433

  28. Irdina Amani  

    January 26, 2013 at 1:32 AM

    saya mencari anak angkat perempuan yang baru lahir..dah 11 tahun kawin xde anak..harap sangat ada yg sudi bgtu kat mana saya nak dapatkan... bizwoman@ymail.com

  29. matzurra zura  

    February 4, 2013 at 9:17 PM

    saya mencari anak angkat baby boy yang baru lahir @masih dalam kandungan..kos rawatan bersalin saya akn uruskan...sila call pn eira..0194759957..

  30. a  

    February 14, 2013 at 1:16 PM

    Hi Saya bersusah payah kerana dijanjikan oleh org2 tak betanggungjawab pastu beri macam2 alasan. Kalau ada org KL atau Melaka yang sanggup menjaga, memberi tempat tinggal, kos bersalin swasta sila hubungi vlad_redhot@yahoo.com dengan segera. Bby due bulan 3 ini dan bayi lelaki. Sila prihatin dan jangan menipu org yang tak berdaya. Seisapa yang bukan keluarga sbenar yang akan mengambil anak itu sila jangan hubungi

  31. As  

    February 14, 2013 at 4:19 PM

    saya sedang mencari anak angkat tak kira lelaki atau perempuan baby baru lahir..dh 6 tahun kahwin blom ada rezeki.. sila hubungi saya juju2383@gmail.com 012-9782731

  32. Mardhiyah Batrisya Mazlan  

    February 26, 2013 at 12:36 PM

    SAYA JUGA MENCARI ANAK ANGKAT UNTUK DIJAGA DENGAN PENUH KASIH SAYANG.JIKA ADE SESIAPA YANG INGIN MEMBANTU SAYA MENCARI ANAK ANGKAT SILA HUBUNGI SAYA..010-4602667..PUAN LIN..SAYA TERLALU NAK KAN ANAK KERANA SAYA TIDAK BERPELUANG UNTUK MERASA MENGANDUNG DAN MELAHIRKAN ANAK..HARAP ADE YANG SUDI MEMBANTU..

  33. ivory mac  

    February 28, 2013 at 3:16 AM

    This comment has been removed by the author.
  34. cinta kasihku  

    February 28, 2013 at 3:32 AM

    kalo anda inginkan anak angkat hunbungila sy di no 0194158613.terima kasih

  35. along roy  

    March 1, 2013 at 1:22 PM

    Sy mncari bayi utk d jdkan ank angkt..hbungi sy..0134039063

  36. along roy  

    March 1, 2013 at 1:22 PM

    This comment has been removed by the author.
  37. Azlina  

    March 11, 2013 at 6:59 PM

    Saya ingin baby utk dijdkn anak sendiri tak kira taraf sekalipun ..ada yg sms saya tp senyap. Ada yg menipu juga. Saya ingin jadi ibu jd tlg la jgn menipu.

    Sila sms di no celcom -440 (3396)

  38. Misha Sylv  

    March 12, 2013 at 9:39 PM

    hy sy mencari anak angkat bukan islam. sesiapa meminat sila hubungi sy pd no 0149693937

  39. gadisbunga  

    March 13, 2013 at 7:49 PM

    Sy dah lama kawen sampai hari ni lom ada baby... Kepada sesiapa yg benar ikhlas tolong sy sila call sy... kepada yg perna cuba tlg sy tapi tipu je.. terima kasih banyak2...tiap hari sy berdoa semoga sy di temukan dgn org yg jujur dan ikhlas bantu sy... sila call sy di 0178347433→ area kota kinabalu sabah

  40. Amie  

    March 16, 2013 at 11:48 AM

    Assalamualikum, saya dari W.P. Labuan ingin mencari anak yg baru lahir area W.P. Labuan dan Sabah untuk saya ambil jadikan angkat saya.

  41. matzurra zura  

    March 16, 2013 at 9:07 PM

    AS SALAM...SYA TENGAH,ENCARI ANAK ANGKAT LELAKI..YANG MASIH DALM KANDUNGAN KOS RWATAN BERSALIN AKAN SAYA URUSKAN,YANG PENTING SIIBU MESTILH IKHLAS DAN JUJUR...CALL pn eira 0194759957..

  42. I_N  

    March 27, 2013 at 12:11 AM

    Hai....sy nk cari ank angkat yg baru lahir@masih dlm kandungan area kota kinabalu &non muslim. Kmi suami isteri tak kisah apa sekali pun taraf bby tu.kmi ikhlas menerima ny.siapa sudi pls email d ai_nelin@hotmail.com atau sms di 0165846121

  43. Mass  

    March 31, 2013 at 11:33 AM

    This comment has been removed by the author.
  44. Mass  

    March 31, 2013 at 11:39 AM

    Hai..saya n suami mncari bayi yg dah lahir @ blum lahir.x kisah taraf bayi tersebut.saya juga sudah memiliki anak lelaki yg berumur 8 thn..saya akan mnyusukan bayi tersebut dan jdkn seperti ank kandung saya..saya ikhlas serta berharap ada kesempatan bg saya utk memiliki bayi..
    masmira.azmi@gmail.com
    012-3572747

  45. kids helper  

    April 1, 2013 at 2:46 AM

    Anak angkat bg yg nak.kidshelperorg@gmail.com.

  46. Murni Zul  

    April 1, 2013 at 3:36 PM

    Saya sedang mencari bayi yg baru lahir utk dijadikan anak angkat.. Kepada ibu2 yg ikhlas & sudi menyerahkan anaknya kpd saya, boleh hubungi saya di talian 017-3367996. tq.

  47. Filiah  

    April 1, 2013 at 10:51 PM

    saya ingin baby lelaki sebagai anak angkat saya. saya berada di johor tolong tel: 07-2892148 NAMA SAYA SARA












  48. Liza  

    April 6, 2013 at 2:13 AM

    Hubungi saya jika ingin memberikan anak angkat..insyaAllah saya bantu apa yg perlu

    Alin 012 3539531

  49. Liza  

    April 6, 2013 at 2:13 AM

    Hubungi saya jika ingin memberikan anak angkat..insyaAllah saya bantu apa yg perlu

    Alin 012 3539531

  50. faiz rosli  

    April 10, 2013 at 11:39 PM

    Baby tu dah dpt kluarge angkat ker ?

  51. faiz rosli  

    April 10, 2013 at 11:43 PM

    Baby tu dah dpt kluarge angkat ker ?

  52. faiz rosli  

    April 10, 2013 at 11:44 PM

    Sy ingin seorang anak angkat , x kesah laki or pomwan , 3 tahon ke bwah .. Kol sy jika ade 0172419923 - faiz

  53. Dja Beauty Shop  

    April 17, 2013 at 3:46 PM

    saya ingin anak angkat kalau blh yang baru lahir dan bakal lahir tidak kisah lelaki atau perempuan hubungi saya 0103663496-dja

  54. casper nur  

    May 8, 2013 at 1:44 AM

    salam..saya mencari anak angkat..xkisah lelaki atau perempuan..sila email saya di shila_casper89@yahoo.com..segala kos bersalin dan semasa berpantang saya dan suami akan tanggung..saya mencari ibu2 yang jjur mahu memberikan anak mereka untuk dijaga..insyaallah saya dan suami akan menjaga dan mendidik anak tersebut sebaik mungkin..saya dari kedah..

  55. Nath fendy  

    May 11, 2013 at 8:30 AM

    assalam..
    saya dh berkahwin 3thn lebih dan masih belom d kurniakn zuriat walaupon belbagai cara perubatan moden dan kmpung...
    saya dan suami bekerja d jabatan kerajaan, skrg menetap d port dickson neg 9..
    sekiranya ada ibu hamil ank yg tidak sah taraf atau kurang berkemampuan utk memelihara baby tersebut... kami suami isteri berbesar hati nk mengambil baby tersebut sbg ank angkat/ank susuan saya... in shaa allah akan d beri didikan seckupnya..
    utk proses pengangkatan baby kami akn uruskn dr a-z, just inform me....
    email - nathfendy@gmail.com
    tel - 0198178495

    harap ade insan yg sudi membantu kami... kami benar2 inginkn baby dlm kehidupan rumahtngga kami... tq

  56. del arl  

    May 20, 2013 at 1:00 PM

    This comment has been removed by the author.
  57. del arl  

    May 20, 2013 at 1:02 PM

    This comment has been removed by the author.
  58. del arl  

    May 20, 2013 at 1:49 PM

    This comment has been removed by the author.
  59. del arl  

    May 20, 2013 at 7:07 PM

    This comment has been removed by the author.
  60. babyandkidstools  

    May 24, 2013 at 9:53 PM

    This comment has been removed by the author.
  61. nur amalina  

    June 2, 2013 at 4:30 AM

    sy hamil luar nikah almost 9 month dh n sedang mncri keluarga angkt melayu utk bby sy...sy stay area kl n umo 21....spnjg pregnent sy xpnh wat cek up d mne2 klinik or hosp tmbh2 gov sbb sy xbrani tnpa bntuan dri org2 yg lebih tua n sbb xde surat nikah jgk...sy mencri org yg betol2 boleyh jge bby dgn sebaiknye sbb sy mmg xmmpu dri segi kewangan...hrp jgk dpt bntu sy smasa tempoh berpantang sbb sy xthu ape2...sbrg pertanyaan boleyh emel ke baby_nana69@yahoo.com / bbynana92@gmail.com

  62. fadzlullah  

    June 4, 2013 at 2:54 PM

    Di Tawau ada satu wanita muda yg skrg mengandung 4 bln & nak beri baby tu bila lahir nanti pd keluarga tanpa anak. Klu brminat sila email pd mr.fadzlullah@gmail.com & sy akan hantar laporan ultra sound pada 29 May baru2 ni. Sy bukan org tengah cuma saya nak bantu baby tu sj. So saya harap dapat kontek dengan pasangan yang serius saja.

  63. Mass  

    June 9, 2013 at 1:14 AM

    Salam semua..smoga kita semua sihat sentiasa..saya nk kongsi pengalaman buat semua..saya telah mbuat 100% persiapan utk mnerima baby dan 2 hr sbelum org tersebut melahirkn,saya d beritahu x jadi utk baby d berikn pd saya..air mata mengalir hanya Tuhan yg tahu..semua brg baby depan mata,stroller,baby court& everythings ready..sedih sampai sekarang..semoga Allah memberi peluang utk saya memiliki baby dr pencarian ini..Ya Allah hanya Kau Maha mengetahui...

  64. fauzee bengy  

    June 18, 2013 at 1:49 AM

    Salam....baby nana 2 da ade yg nk jge ke?kalau belom mesej sy kat no nie...0173925591

  65. taukey ikan  

    June 21, 2013 at 10:30 PM

    Saya perlukan anak angkat
    Yang baru lahir 3 bulan kebawah
    Sedang mengandung pon boleh

    ARea penang sila emailkan ke shafiqbinilias@gmail.com

    TErima kasih kepada yang pemurah..jazakalllah

  66. taukey ikan  

    June 21, 2013 at 10:32 PM

    Saya perlukan anak angkat
    Yang baru lahir 3 bulan kebawah
    Sedang mengandung pon boleh

    ARea penang sila emailkan ke shafiqbinilias@gmail.com

    TErima kasih kepada yang pemurah..jazakalllah tarikh 21 jun 2013

  67. taukey ikan  

    June 21, 2013 at 10:33 PM

    Saya perlukan anak angkat
    Yang baru lahir 3 bulan kebawah
    Sedang mengandung pon boleh

    ARea penang sila emailkan ke shafiqbinilias@gmail.com

    TErima kasih kepada yang pemurah..jazakalllah

  68. anna farhana  

    June 24, 2013 at 6:12 PM

    sy mencari baby untuk djadikn ank angkat...x kisah sah /tak sah taraf...hubungi sy 0172664991...

  69. anna farhana  

    June 24, 2013 at 6:12 PM

    sy mencari baby untuk djadikn ank angkat...x kisah sah /tak sah taraf...hubungi sy 0172664991...

  70. anna farhana  

    June 24, 2013 at 6:13 PM

    sy mencari baby untuk djadikn ank angkat...x kisah sah /tak sah taraf...hubungi sy 0172664991...

  71. anna farhana  

    June 24, 2013 at 6:21 PM

    sy mencari baby untuk djadikn ank angkat...x kisah sah /tak sah taraf...hubungi sy 0172664991...

  72. Mommy Wanna Be  

    June 26, 2013 at 11:30 PM

    Saya suraya dr Selayang. Saya mencari anak angkat yg berumur dibawah 6 bulan kebawah. tidak kisah jantina lelaki @ perempuan asalkan sihat. Sesiapa yg sudi membantu sila pm sy di FB Chendana Doll / email di suraya.yusoff@yahoo.com. Terima Kasih.

  73. Leetat Vun  

    July 3, 2013 at 6:04 PM

    Fadzlullah pmpuan yg mngandung 2 msih perlu cari keluarga angkat utk bby dia kah,,,,saya asal sndakan saya just nak tnya sbb sya n suami memang mau cari anak angkat,,,,

  74. yuni  

    July 17, 2013 at 12:32 PM

    Saya mencari baby utk di jadikan anak angkat...insyaAllah akan disayangi sebagai anak sendiri...hubungi saya 0137157219...saya di johor

  75. yuni  

    July 17, 2013 at 12:32 PM

    Saya mencari baby utk di jadikan anak angkat...insyaAllah akan disayangi sebagai anak sendiri...hubungi saya 0137157219...saya di johor

  76. Ruffieena  

    July 20, 2013 at 11:11 AM

    Sy dan suami mahukan anak angkat... kami sudah berkahwin 6 tahun dn msh belum mendapat anak... jika bby itu msh belum ade kuarga angkat...sy bersedia untuk mengambilnya... hubungi sy atau suami 0176172028/0176172082

  77. Jue Majid  

    July 24, 2013 at 3:07 AM

    This comment has been removed by the author.
  78. Jue Majid  

    July 24, 2013 at 3:18 AM

    This comment has been removed by the author.
  79. nieyna91  

    July 24, 2013 at 2:18 PM

    This comment has been removed by the author.
  80. naurah shid  

    July 24, 2013 at 3:16 PM

    Sy sedang mcari bayi utk djadikan anak angkat. Klu ada sesiapa yg ikhlas nak bg anak kpd sy... Yg betul2 ikhlas nk beri pd sy hubungi sy 0174719168 naurah...

  81. Mama Ct  

    July 24, 2013 at 4:23 PM

    SALAM..
    saya ingin memelihara anak angkat,tak kisah yang sah atau pun tidak..sekarang,saya telah pun memelihara seorang anak yang tak sah taraf..alhamdulillah segala dipermudahkan..saya akan berikan didikan agama dan pendidikan yg terbaik...insyaAllah..sila email ke sandrairrana@ymail.com

  82. Jue Majid  

    July 25, 2013 at 4:17 PM

    Akak ade msg adik. T reply yer. Trima ksih

  83. sueria mohamad  

    July 27, 2013 at 1:41 AM

    assalam...sye mencari bayi baru lahir utk dijadikan anak angkat area pantai timur sahaja....hubungi saya 014-8138644...

  84. naurah shid  

    July 28, 2013 at 11:06 AM

    Sy sedang mcari bayi utk djadikan anak angkat. Klu ada sesiapa yg betul2 ikhlas nk beri pd sy hubungi sy 0174719168 naurah... Insyaallah sy akan tanggung perbelanjaan bersalin d hospital kerajaan dan sedikit saguhati... Saya berada d area perlis...

  85. naurah shid  

    July 28, 2013 at 11:07 AM

    This comment has been removed by the author.
  86. hanna91  

    August 3, 2013 at 2:55 PM

    pd sesiapa yg nk mgambil anak angkat ..due dlm bln 11 @ 12..sila mesej @ call no 0147841635-hanna..

  87. akrab solutionresources  

    August 4, 2013 at 4:31 PM

    salam..sye ada info ank agkt?? berminat call segera coz ada sowang jew..umur dlm 3 thn lelaki....handsome n kulit putih..warganegara mby indonesia..kalo nak tau lrbih lanjut meh sye bwa g jmpa ibunya..calling noe nie 017-6939932 mr bunga.

  88. akrab solutionresources  

    August 4, 2013 at 4:38 PM

    salam..sye ada info ank agkt?? berminat call segera coz ada sowang jew..umur dlm 3 thn lelaki....handsome n kulit putih..warganegara mby indonesia..kalo nak tau lrbih lanjut meh sye bwa g jmpa ibunya..calling noe nie 017-6939932 mr bunga.

  89. Rohana Rehan  

    August 14, 2013 at 4:37 PM

    This comment has been removed by the author.
  90. Heldy Ackroy Loindin  

    August 15, 2013 at 8:10 AM

    This comment has been removed by the author.
  91. Nathaniel Danielle  

    August 15, 2013 at 8:30 AM

    Saya ingin mencari bayi atau anak angkat yg sudi memberi dengan hati yang ikhlas dan jujur. Sabah. Boleh email saya di nathaniel8483@gmail.com

  92. eddy  

    August 19, 2013 at 12:00 PM

    saya juga sdg mencari baby untuk di jadikan anak angkat..da kawin 5 tahun..klau ada bleh e-mel sy well602@yahoo.com

  93. afrah hana  

    August 20, 2013 at 10:39 PM

    Assalammualaikum, saya dan suami mencari bayi baru lahir untuk dijadikan anak angkat. Kepada sesiapa yang sudi dan ikhlas boleh hubungi saya di 0132507805. InsyaAllah anak akan diberikan kasih syg dan didikan agama secukupnya..

  94. Deeda  

    August 25, 2013 at 8:15 PM

    Salam... Saya juga sedang mencari anak angkat utk dipelihara dgn penuh kaseh syg. Boleh hubungi saya Deeda:017-6671840

  95. Deeda  

    August 25, 2013 at 8:18 PM

    Salam... Saya juga sedang mencari anak angkat utk dipelihara dgn penuh kaseh syg. Boleh hubungi saya Deeda:017-6671840

  96. Faizal Photography Gallery  

    August 29, 2013 at 12:21 AM

    This comment has been removed by the author.
  97. Amirah Taib  

    August 31, 2013 at 12:38 PM

    This comment has been removed by the author.
  98. cakapdalamhatijer  

    August 31, 2013 at 6:19 PM

    This comment has been removed by the author.
  99. MENCARI ANAK ANGKAT  

    September 1, 2013 at 6:32 AM

    This comment has been removed by the author.
  100. Unknown  

    September 2, 2013 at 9:37 AM

    saya sedang mencari anak angkat untuk dipelihara..bayi lelaki baru lahir hingga setahun. Saya tinggal di Johor Bahru. Sekiranya ade sila hubungi saya - 0127030316.

  101. MENCARI ANAK ANGKAT  

    September 2, 2013 at 11:56 AM

    assamualaikum..sy sedang mencari bayi yg baru lahir utk di jadikan anak angkat.kota kinabalu sabah.sedia menanggung kos bersalin dan perubatan..hubungi farah 0138653307

  102. MENCARI ANAK ANGKAT  

    September 3, 2013 at 10:04 PM

    Sa sedang mecari bayi perempuan tuk d jadikan anak angkat.hubungi pn farah 0138653307 kota kinabalu.

  103. Aisya  

    September 11, 2013 at 1:33 PM

    saya sedang mencari bayi untuk disusukan dan seterusnya dijadikan anak angkat. Sesiapa yang memerlukan bantuan, bolehlah menghubungi saya di 0174505491

  104. Amirah Taib  

    September 16, 2013 at 2:47 PM

    This comment has been removed by the author.
  105. manusia putih  

    September 17, 2013 at 11:39 AM

    sape bminat nk jd fmly agkat at sorg bby boy umur 1thun 4bulan. Email ribbon_pinx77@ymail.com. Kami sedia membantu.

  106. Aisya  

    September 17, 2013 at 5:59 PM

    manusia putih, saya berminat untuk menjadi family angkat baby boy tu. boleh hubungi saya di aisyasaida@gmail.com atau no 0174505491

  107. Fiza Mangsol  

    September 17, 2013 at 6:37 PM

    saya sedang mencari anak angkat...prefer lelaki tetapi klo xde girl pon boleh..pliz pm 019-6375481

  108. gladys frysca  

    September 19, 2013 at 1:29 AM

    Mncari nak angkat area sabah email reidzfrysca@gmail.com

  109. gladys frysca  

    September 19, 2013 at 1:29 AM

    Mncari nak angkat area sabah email reidzfrysca@gmail.com

  110. emma iezmma  

    September 19, 2013 at 10:11 AM

    Assalamualaikum....
    Sy sgt sukakn knk2 tp blm diberi rezeki...
    Mo cari anak angkat xkira status....
    Xmampu byr mahal2 sbb bukan nak beli ank tp
    Sy akan jga mcm ank sendiri dan beri jaminan masa depan
    Email sy iezmma87@gmail.com dan tgglkn hp no....nt sy akan hubungi anda...tq

  111. emma iezmma  

    September 19, 2013 at 10:14 AM

    Assalamualaikum....Sy sgt sukakn knk2 tp blm diberi rezeki...Mo cari anak angkat xkira status....Xmampu byr mahal2 sbb bukan nak beli ank tp Sy akan jga mcm ank sendiri dan beri jaminan masa depanEmail sy iezmma87@gmail.com dan tgglkn hp no....nt sy akan hubungi anda...tq

  112. ieyfa  

    September 20, 2013 at 1:55 PM

    Assalamualaikum...
    Saya ifa.. Saya tlalu berharap sesiapa yg sudi ingin menyerahkan bby utk dijadikan anak angkat..
    Tak kisah boy@girl.. Tak kisah apa taraf skalipun.. Yg penting didikan yg diberi kelak.. Insya'Allah...
    Sekarang ni saya ada sorg anak angkat yg legal... Sudah berusia 6thn...
    Bolehla sms/whatsapp : 012-3344918
    email : ieyfa@yahoo.com

    Hanya ALLAH S.W.T shj yg dpt mengetahui hati ini..
    TQ

  113. Ryna Nyna  

    September 23, 2013 at 12:11 PM

    Saya dan suami sedang mencari anak angkat. Tidak kira girl / boy. Umur 2 tahun ke bawah atau masih baby... Harap ada yang sudi memberi dengan ikhlas tanpa meletakan harga seperti urusan jual beli. Ini kerana, kami ikhlas seikhlas-ikhlasnya untuk menjaga dengan penuh kasih sayang dan jaminan masa hadapan. Hampir 5 tahun berkhawin tapi Tuhan belum berikan rezeki lagi...Area kota kinabalu. Jika ada, email saya di RynaNyna83@gmail.com Terima kasih.

  114. Kereta Sewa Melaka  

    September 25, 2013 at 2:10 AM

    Mencari anak angkat masih baby, insyaAllah akan beri kasih syg sepenuhnyaaa.. masa depan jugaa. Email fasyafloyell@ymail.com

  115. Kereta Sewa Melaka  

    September 25, 2013 at 2:11 AM

    Mencari anak angkat masih baby, insyaAllah akan beri kasih syg sepenuhnyaaa.. masa depan jugaa. Email fasyafloyell@ymail.com

  116. nur_aniza  

    September 25, 2013 at 7:53 PM

    Saya umie dr kulai joho, mncari anak angkat bayi....6thn khawin masih tiada zuriat. Hubungi umie di0177662687.

  117. Qeisya Rindiani  

    October 4, 2013 at 1:18 PM

    Assalamualaikum. Saya inginkan newborn babygirl untuk dijadikan anak angkat. Saya dan suami dah & tahun kawin dan mmg nak kan babygirl. InsyaAllah, tidak akan pernah kami jauhkan dengan biomum dan biodad. Orang katalah apa pun pasal saya sbb saya bagi muka pada bio parents tp saya bukan sekejam itu. Dan InsyaAllah, bioparents (jika masih ada sekali) akan saya bantu utk kehidupan baru dengan syarat mereka mmg ingin berubah dah jujur.Saya xkisah taraf baby tu sbb dia xsalah. Yang penting saya dan suami nak babygirl sahaja. Boleh hubungi saya di talian 01110871557 saya terus atau tinggalkan phone number. Kerjasama anda sgt saya hargai. Tq.

  118. ZH  

    October 5, 2013 at 3:58 PM

    Assalam..saya ikhlas ingin mengambil anak angkat newborn dan dijamin akan mendapat kasih sayang secukupnya dari keluarga besar kami..tak kisah jantina,taraf,keturunan asalkan sihat..saya di area kl/selangor..pastikan tiada jualbeli...hubungi zuriana1979@gmail.com

  119. ZH  

    October 5, 2013 at 4:02 PM

    Assalam..saya ikhlas ingin mengambil anak angkat newborn dan dijamin akan mendapat kasih sayang secukupnya dari keluarga besar kami..tak kisah jantina,taraf,keturunan asalkan sihat..saya di area kl/selangor..pastikan tiada jualbeli...hubungi zuriana1979@gmail.com

  120. ZH  

    October 5, 2013 at 4:02 PM

    Assalam..saya ikhlas ingin mengambil anak angkat newborn dan dijamin akan mendapat kasih sayang secukupnya dari keluarga besar kami..tak kisah jantina,taraf,keturunan asalkan sihat..saya di area kl/selangor..pastikan tiada jualbeli...hubungi zuriana1979@gmail.com

  121. ZH  

    October 5, 2013 at 4:03 PM

    Assalam..saya ikhlas ingin mengambil anak angkat newborn dan dijamin akan mendapat kasih sayang secukupnya dari keluarga besar kami..tak kisah jantina,taraf,keturunan asalkan sihat..saya di area kl/selangor..pastikan tiada jualbeli...hubungi zuriana1979@gmail.com

  122. pn iza  

    October 7, 2013 at 11:53 PM

    salam saya puan iza saya mancari anak angkat saya tak kisah baby baru lahir atau masih dalam kandungan joka masih dalam kandungan saya akan tanggung segala kos bersalin check ip dan saya jaga dalam pantang segala kos saya biayai in shaa allah bole call sms wasap saya 0182022177 saya ada masalah untuk ada zuriat

  123. pn iza  

    October 7, 2013 at 11:53 PM

    salam saya puan iza saya mancari anak angkat saya tak kisah baby baru lahir atau masih dalam kandungan joka masih dalam kandungan saya akan tanggung segala kos bersalin check ip dan saya jaga dalam pantang segala kos saya biayai in shaa allah bole call sms wasap saya 0182022177 saya ada masalah untuk ada zuriat

  124. pn iza  

    October 7, 2013 at 11:53 PM

    salam saya puan iza saya mancari anak angkat saya tak kisah baby baru lahir atau masih dalam kandungan joka masih dalam kandungan saya akan tanggung segala kos bersalin check ip dan saya jaga dalam pantang segala kos saya biayai in shaa allah bole call sms wasap saya 0182022177 saya ada masalah untuk ada zuriat

  125. iluvbundle  

    October 14, 2013 at 10:51 PM

    Salam..sy pun nk betul mencari anak angkat..dh 6 tahun kawen..xkisah boy or girl..insyaallah akn jg sebaik mungkin..kpd yg ikhlas blh contact 012 4350820 rina

  126. iluvbundle  

    October 14, 2013 at 10:51 PM

    Salam..sy pun nk betul mencari anak angkat..dh 6 tahun kawen..xkisah boy or girl..insyaallah akn jg sebaik mungkin..kpd yg ikhlas blh contact 012 4350820 rina

  127. Norizz KadKahwin & Doorgift  

    October 16, 2013 at 10:51 AM

    Assalamualaikum....
    Sy & suami sgt sukakn knk2 tp blm diberi rezeki...dh 4thn kawen.
    Sy cari anak angkat xkira status....xkira jantina..tp harap dpt baby bawah 6bulan & sihat...
    Xmampu byr mahal2 sbb bukan nak beli ank tp sy akan jga,beri kasih syg & yg peting susukan anak t'sebut mcm ank sendiri dan beri jaminan masa depannya cerah.insyaAllah.
    Email sy norizzbabygift@gmail.com .tq

  128. Norizz KadKahwin & Doorgift  

    October 16, 2013 at 10:53 AM

    Assalamualaikum....
    Sy & suami sgt sukakn knk2 tp blm diberi rezeki...dh 4thn kawen.
    Sy cari anak angkat xkira status....xkira jantina..tp harap dpt baby bawah 6bulan & sihat...
    Xmampu byr mahal2 sbb bukan nak beli ank tp sy akan jga,beri kasih syg & yg peting susukan anak t'sebut mcm ank sendiri dan beri jaminan masa depannya cerah.insyaAllah.
    Email sy norizzbabygift@gmail.com .tq

  129. ain abu  

    October 21, 2013 at 12:35 AM

    Assalam... Sy seorang ibu yg sedang mengandung.. Tp x sah taraf..sekarang ni kndungan sy mgkin dlm 7 bln..sbb sy x brani buat medical cek kt hospital kerajaann.. Sy buntu dn x tau mcm mna nti sy nk lahirkn ank sy dn d mna sy nk berpantang... Dn x tahu nk serahkan ank ni pd siapa... Jika ada yg sudi bntu.. Bleh email kt sy d ainssa85@gmail.com sy btl2 mahukn org yg jujur nk bntu sy.. Wasalam

  130. Mommy Wanna Be  

    October 22, 2013 at 7:28 PM

    salam, saya mencari bayi berumur dibawah 6 bulan kalau boleh yg sudah lahir untuk dijadikan anak angkat. saya sudah berkahwin 3 tahun ttp belum ade rezeki. tak kisah taraf baby @ jantina yg penting sy mencari org yg ikhlas. sesiapa yg sudi membantu boelh emailkn info ke suraya.yusoff@yahoo.com / pm faebook Chendana Doll. saya berjanji anak anda akan dijaga dgn penuh kasih sayang.

  131. pn iza  

    November 9, 2013 at 12:25 AM

    salam saya puan iza saya mencari anak angkat saya dah berkhawin lebih 3tahun dan belum punyai anak lagi...saya xkisah status ank itu segala kos saya tanggung termasuk bersalin diswasta dan saya jaga dalam pantang bole hubungi saya 0182022177

  132. pn iza  

    November 9, 2013 at 12:25 AM

    salam saya puan iza saya mencari anak angkat saya dah berkhawin lebih 3tahun dan belum punyai anak lagi...saya xkisah status ank itu segala kos saya tanggung termasuk bersalin diswasta dan saya jaga dalam pantang bole hubungi saya 0182022177

  133. azrul zairul  

    November 10, 2013 at 1:51 PM

    salam..sy sharah ingin mencari anak angkat untuk dipelihara..jika ada sila hubungi sy di shaqiem@yahoo.com @ di 0195711852..terima kasih.

  134. adrian michael  

    November 12, 2013 at 4:34 PM

    Saya ingin mencari bayi untuk dijadikan anak angkat..di harap ada keluarga yang sudi memberi dengan hati yang ikhlas dan jujur..area Kota Kinabalu. Boleh email saya di adrianmichael1985@gmail.com

  135. daun kari  

    November 13, 2013 at 1:27 PM

    saya ingin mencari anak angkat xkisah la baby boy atau girl..sy ikhlas..0122216105

  136. daun kari  

    November 13, 2013 at 1:28 PM

    saya ingin mencari anak angkat xkisah la baby boy atau girl..sy ikhlas..0122216105

  137. sya fira  

    November 20, 2013 at 3:01 PM

    Sms akak dik akak jujur nk 0195904984

  138. Rohana Rehan  

    November 23, 2013 at 2:20 AM

    This comment has been removed by the author.
  139. Rohana Rehan  

    November 23, 2013 at 2:30 AM

    This comment has been removed by the author.
  140. arecun83  

    November 23, 2013 at 10:33 PM

    This comment has been removed by the author.
  141. arecun83  

    November 23, 2013 at 10:34 PM

    Saya sedang mencari anak angkat x kisah jantina.. umur kurang setahun @ new born... contact saya 0172924394

  142. Vintage  

    November 24, 2013 at 10:02 PM

    Salam, boleh tak call/sms sy 0166036053

    Saya & suami tinggal di KL
    Kami mmg berniat utk ambil anak angkat.

    Mintak tlg contact saya secepat mungkin. Thank u. Salam

  143. Vintage  

    November 24, 2013 at 10:15 PM

    Salam.

    Boleh call/msg 0166036053
    Saya inginkan baby tapi takde rezeki

  144. JcVince Wong  

    November 27, 2013 at 9:59 AM

    saya dah berkhawin dan sedang mengandung 6bulan sekarang dan dijangka akan melahirkan baby pd bulan februari 2014. Atas sebab2 tertentu saya dan husband dlm proses perceraian..dan saya nak serahkan baby saya ni kepada sesiapa yang sudi menerima untuk menjaganya seperti anak sendiri. Saya dari area kota kinabalu sabah, sila hubungi saya 0138585323.

  145. WAHYU ILAHI  

    November 30, 2013 at 6:01 PM

    Assalamualaikum. Saya mencari anak angkat untuk dipelihara. Kmi tlh brkhwn 7 thn dan sgt inginkn anak. Sesiapa diluar sana yg prihatin bantulah kmi. Widlarozi@gmail.com 0173949837

  146. WAHYU ILAHI  

    November 30, 2013 at 6:01 PM

    This comment has been removed by the author.
  147. iluvbundle  

    December 4, 2013 at 12:31 AM

    salam...kpd yg betul2 ikhlas shj untuk memberi baby sbg anak angkat..xkisah apa status dn jantina area kl/sel blh sms 012 4350820 rina

  148. Fiza Mangsol  

    December 10, 2013 at 1:24 PM

    saya sedang mencari anak angkat yg masih bayi..boleh sms 0196375481

  149. Fiza Mangsol  

    December 10, 2013 at 1:25 PM

    saya sedang mencari anak angkat yg masih bayi..boleh sms 0196375481

  150. sehati sejiwa  

    December 15, 2013 at 2:14 AM

    Saya dan isteri sedang mencari baby boy untuk dijadikan ank angkat..da 5thn kawin tp blum bpeluang jd ibu..kpd sesiapa yg sudi membantu boleh hubungi 0148193276

  151. sehati sejiwa  

    December 15, 2013 at 2:15 AM

    Saya dan isteri sedang mencari baby boy untuk dijadikan ank angkat..da 5thn kawin tp blum bpeluang jd ibu..kpd sesiapa yg sudi membantu boleh hubungi 0148193276

  152. anakku syg  

    December 15, 2013 at 11:55 PM

    This comment has been removed by the author.
  153. Najama Marketing  

    December 26, 2013 at 1:35 PM

    This comment has been removed by the author.
  154. Rohana Rehan  

    December 29, 2013 at 8:46 AM

    This comment has been removed by the author.
  155. mazharalti  

    December 30, 2013 at 11:52 AM

    saya mencari anak angkat perempuan yang baru lahir..boleh call atau sms 0193458869

  156. mazharalti  

    December 30, 2013 at 11:54 AM

    saya mencari anak angkat perempuan yang baru lahir..boleh call atau sms 0193458869

  157. mazharalti  

    December 30, 2013 at 11:54 AM

    This comment has been removed by the author.
  158. Normastahura Ahmad  

    December 30, 2013 at 6:24 PM

    Saya mas dr smenyih selangor.. ingin mcari sesiapa yg ingin mberikan baby untuk saya pelihara...sila hubungi saya..0169648013 atau email saya mazztura79@yahoo.com

  159. Normastahura Ahmad  

    December 30, 2013 at 6:25 PM

    Saya mas dr smenyih selangor.. ingin mcari sesiapa yg ingin mberikan baby untuk saya pelihara...sila hubungi saya..0169648013 atau email saya mazztura79@yahoo.com

  160. aini  

    December 30, 2013 at 11:52 PM

    salam...kpd yg betul2 ikhlas untuk memberi baby sbg anak angkat..xkisah apa status dn jantina area penang blh emel kpd sy naz_2102@yahoo.com

  161. aini  

    December 30, 2013 at 11:59 PM

    atau hubungi sy... 0177662857

  162. Najama Marketing  

    January 2, 2014 at 5:35 PM

    Salam, saya dan suami ingin mencari anak angkat sdh 5 thn bkhwin masih blum ada rezeki lgi...kpd sesiapa yg sudi bgi baby dgn ikhlas sila call 0168484100 area sabah

  163. mawar biru  

    January 10, 2014 at 8:17 PM

    salam. saya ingin mencari anak angkat lelaki. Yang ikhlas menyerahkan bayinya. sms saya 0174900657 atau email mawarbiruberduri76@gmail.com

  164. mawar biru  

    January 10, 2014 at 8:17 PM

    This comment has been removed by the author.
  165. mizs.sue  

    January 12, 2014 at 6:10 PM

    Sya bakal bersalin awal bulan 2..pada yang berminat nak ambil anak angkat bby boy sila inbox sy ..harap kos bersalin ditanggung..itu sja..mohom tuk pasangan yang sdah bkhwin n bukti..sy dah nikah tpi xsempat daftar sblah cni..hrap fham..seriouslu mom

  166. iluvbundle  

    January 12, 2014 at 6:45 PM

    misz.sue...blh mtk email?atau blh email sy hezrina1621@gmail.com

  167. iluvbundle  

    January 12, 2014 at 6:46 PM

    misz.sue...blh mtk email?atau blh email sy hezrina1621@gmail.com

  168. Rohana Rehan  

    January 13, 2014 at 8:56 AM

    Mizs.Sue,tolong contact saya di 017-2550604..

  169. Situ Sana Sini  

    January 13, 2014 at 12:16 PM

    Assalamualaikum wrbt & Salam sejahtera kepada semua pembaca. Saya hanya berkongsi maklumat.
    Kepada para gadis/wanita di luar sana, jika tidak berkeinginkan anak yg sedang dikandung & bakal lahir ke dunia, tolong jangan buang/bunuh bayi-bayi yg tidak berdosa ini. Gunakanlah kemudahan yang disediakan, baby hatch (bayi selamat untuk ditinggalkan berseorangan), yg disediakan oleh NGO Orphancare yg terdapat di Selangor, Johor & Kelantan.
    (1) Kampung Tunku, Petaling Jaya, Selangor
    (2) Bandar Baru Uda, Johor Bahru, Johor
    (3) Jalan Padang Penjara, Pengkalan Chepa, Kota Bharu
    No yang boleh dihubungi 03-7876 1900 (waktu pejabat) & 010-2830 528 (sebarang kecemasan selepas pukul 6pm).
    **Anda juga boleh mendapat perlindungan sementara dari Orphancare. Segala perbelanjaan bersalin akan ditanggung oleh Orphancare/bakal ibubapa angkat.

  170. Situ Sana Sini  

    January 13, 2014 at 12:16 PM

    Assalamualaikum wrbt & Salam sejahtera kepada semua pembaca. Saya hanya berkongsi maklumat.
    Kepada para gadis/wanita di luar sana, jika tidak berkeinginkan anak yg sedang dikandung & bakal lahir ke dunia, tolong jangan buang/bunuh bayi-bayi yg tidak berdosa ini. Gunakanlah kemudahan yang disediakan, baby hatch (bayi selamat untuk ditinggalkan berseorangan), yg disediakan oleh NGO Orphancare yg terdapat di Selangor, Johor & Kelantan.
    (1) Kampung Tunku, Petaling Jaya, Selangor
    (2) Bandar Baru Uda, Johor Bahru, Johor
    (3) Jalan Padang Penjara, Pengkalan Chepa, Kota Bharu
    No yang boleh dihubungi 03-7876 1900 (waktu pejabat) & 010-2830 528 (sebarang kecemasan selepas pukul 6pm).
    **Anda juga boleh mendapat perlindungan sementara dari Orphancare. Segala perbelanjaan bersalin akan ditanggung oleh Orphancare/bakal ibubapa angkat.

  171. zita ahmad  

    January 13, 2014 at 12:19 PM

    Pls email akk.zieta.ahmad@yahoo.com

  172. zita ahmad  

    January 13, 2014 at 12:20 PM

    Contact akk 0173962048

  173. rose  

    January 18, 2014 at 7:46 AM

    Berhajat utk mncari anak angkat di kalangan anak yatim (bayi) utk dipelihara.call 0139088223 pm or whatapps.ampg selangor.moga hajat dimakbulkn.amin.pasangan 7 years married  

  174. Aiman Official  

    January 20, 2014 at 7:20 AM

    Ingin mencari anak angkat lelaki atau perempuan area JB. Sms 0127472175.

  175. Cindy cin  

    January 22, 2014 at 8:11 PM

    shallom,salam damai, saya dan husband tersangat ingin mencari anak untuk dipelihara (non muslim). Sudah 6 tahun berkahwin namun belum dikurniakan anak. Jika ada yang sudi boleh contact no. saya 0148744777. Harap maklum terima kasih banyak.

  176. Cindy cin  

    January 22, 2014 at 8:12 PM

    shallom,salam damai, saya dan husband tersangat ingin mencari anak untuk dipelihara (non muslim). Sudah 6 tahun berkahwin namun belum dikurniakan anak. Jika ada yang sudi boleh contact no. saya 0148744777. Harap maklum terima kasih banyak.

  177. Tulip Biru  

    January 26, 2014 at 6:42 PM

    misz.sue...msh dpt blm kluarge angkt utk bby?klu blm cont sy...0123524429

  178. atikah ika  

    January 26, 2014 at 11:32 PM

    salam..saya mencari anak yg baby tuk dijdikn anak susuan..klu de sp nk bg@thu tlg msg 0172895253 @email pada abay_ika86@yahoo.com

  179. Ryna Nyna  

    January 30, 2014 at 3:43 PM

    saya dan suami mencari anak untuk dipelihara.. tidak kisah taraf sebab kami ikhlas mencari anak untuk dijaga seperti anak sendiri. jika ada, email saya di RynaNyna83@gmail.com area kota kinabalu. terima kasih

  180. cik wati  

    January 31, 2014 at 11:20 PM

    Sy sedang mencari baby utk dijdkn anak...email sy seriwatidayani@gmail.com

  181. cik wati  

    January 31, 2014 at 11:20 PM

    This comment has been removed by the author.
  182. cik wati  

    January 31, 2014 at 11:21 PM

    Mencari baby utk dijdkn anak. Email seriwatidayani@gmail.com

  183. -DhIA DAmIA- (pencinta HERBALIFE)  

    February 10, 2014 at 12:03 PM

    saya juga ingin anak angkat,skiranya ada yg sudi bleh cntact sy ayu 0127095027atau email ai_rian05@yahoo.com

  184. Harlyna Preloved  

    February 11, 2014 at 2:40 PM

    sy berminat utk mendapatkan anak angkat x kisah lelaki atau perempuan..boleh call/sms 0163383022..tqvm

  185. Harlyna Preloved  

    February 11, 2014 at 2:40 PM

    sy berminat utk mendapatkan anak angkat x kisah lelaki atau perempuan..boleh call/sms 0163383022..tqvm

  186. Harlyna Preloved  

    February 11, 2014 at 2:40 PM

    sy berminat utk mendapatkan anak angkat x kisah lelaki atau perempuan..boleh call/sms 0163383022..tqvm

  187. Harlyna Preloved  

    February 11, 2014 at 2:40 PM

    sy berminat utk mendapatkan anak angkat x kisah lelaki atau perempuan..boleh call/sms 0163383022..tqvm

  188. mawar biru  

    February 13, 2014 at 1:40 AM

    alam. saya ingin mencari anak angkat lelaki. Yang ikhlas menyerahkan bayinya. sms saya 0174900657 atau email mawarbiruberduri76@gmail.com. sagu hati akan diberikan.

  189. beby irdina  

    February 14, 2014 at 8:35 PM

    Salam.. sy sdang mencari anak angkat untuk kakak sy... sudah 3tahun mncari.. kakak sy kgugurn sbyak 2kli..kakak sy mrupakan seorg penghuni d tahfiz pasir putih kelantan.. insyallah,kakak sy akan mmberi ajaran dn didikan mngikut sunnah..dan klau boleh,akak sy nk buat anak susuan.. tdk kisah soal jantina, taraf dan bangsa.. jika itu rzeki kami,kami mnerima tnpa mnolak..soal tempat tgaal dan laen2 blh bbincang dgn akak sy..jika ad sbarang info, atau ingin mnyerahkan bayi boleh hubungi akak sy 01114881028.. segala maklumat anda,kami akn rahsiakn...

  190. De' GuBaH  

    February 18, 2014 at 1:27 AM

    Saya.sedg mncry ank angkt,x ksh jntina,,sms,wassap,wecht sy 0177398127..

  191. iluvbundle  

    February 19, 2014 at 10:13 PM

    mtk tolong sesiapa ade info or mmg btul2 ikhlas nk bg baby utk dijadikan anak angkat..xkira jantina,muslim..area kl/sel sms sy ryna 012 4350820 thx..

  192. mahyuddin  

    February 20, 2014 at 9:05 PM

    Salam.. sy ingin juga ingin mencari anak angkat .. 01126260142 atau 0169065889

  193. mahyuddin  

    February 20, 2014 at 9:06 PM

    Salam.. sy ingin juga ingin mencari anak angkat .. 01126260142 atau 0169065889

  194. Prasekolah Piah  

    February 22, 2014 at 9:14 PM

    This comment has been removed by the author.
  195. pn iza  

    February 27, 2014 at 5:08 PM

    Salam saya mencari anak angkat...saya dah kawin 4tahun masih belum ada rezeki in shaa allah segala kos rawatan bersalin saya akan tanggung di swasta..saya tak kisah status anak tersebut kerana ank2 itu tidak salah..bole call sms whatapp saya 0182022177

  196. cakapdalamhatijer  

    February 28, 2014 at 11:52 PM

    salam..sy juga mncari anak tak sah taraf untuk jdikan anak sy...sy dh kwin 7 thn..blom ada rezeki..erea kl/selangor.. sms/wassap sy 0123039724. tq..

  197. Missy Mass  

    March 7, 2014 at 11:46 AM

    Salam...sya igin mencari anak angkat..x kisah lelaki @perempuan..jika ada boley hubungi sye..0189040873 pn.mass

  198. Fiza Mangsol  

    March 12, 2014 at 10:45 AM

    mencari anak angkat untuk di jaga..kpd sesiapa yg ikhlas nk serah baby boleh hubungi sy 0196375481..

  199. Sazila Sahdan  

    March 18, 2014 at 11:50 PM

    This comment has been removed by the author.
  200. Aisya Saida Abdullah  

    March 22, 2014 at 3:43 PM

    Saya Aisya. Saya ingin mengambil anak angkat lelaki yang berusia di bawah umur setabun. Jika ada, boleh hubungi saya di 017 4505491

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates