Gambar Bogel Zarina Ann Julie |ISUHANGAT



Gambar Bogel Zarina Ann Julie tersebar luas di internet. Gambar Zarina Ann Julie, pelakon utama cerita anak pontianak dengan nama Mia telah saya terima melalui email dari 3-4 orang dengan tajuk email "Anak Pontianak Kena Paku Di Bawah". Seram dan ganas betul tajuk email tersebutkan?

Tetapi benarkah gambar beliau atau iras-iras sahaja. Saya pun tidak akan postkan gambar ini di blog ini kerana gambar tersebut memang uncensored dan melibatkan maruah beliau.

Sebelum ini sudah tersebar di internet mengenai kelakuan negatif Zarina Ann Julie ni seperti besarkan buah dada lah, buat pembedahan hidunglah..

Lagi pun pada pandangan saya gambar tersebut bukanlah gambar Zarina Ann Julie si anak pontianak yang sebenar, berbanding dengan gambar bogel Zana AF yang nampak lebih seiras. Cuma gambar pertama yang saya siarkan. Terpulang kepada anda untuk menilai. Betulkah gambar di bawah Zarina Ann Julie?



So kepada gadis-gadis atau yang tak berapa gadis di luar sana, kawallah kelakuan anda, di era teknologi maklumat ni semuanya boleh tersebar dengan cepat. Handphone berkamera, kamera digital, CCTV,MMS,Internet dan sebagainya Allah bagi kepada manusia kepandaian menciptanya bukanlah untuk ini.

Di dunia lagi Allah akan bayar cash! Contohnya seperti video clip gadis Melayu bertudung berbogel, aksi perempuan Melayu , bertudung buat projek dalam kereta dan sebagainya amat mudah didapati sekarang. Belum di Padang Mahsyar besok tayangan maksiat kita akan di tayangkan dengan lebih besar lagi.

So, sendrik mau ingat beb!

Related Posts by Categories



23 comments

  1. Anonymous  

    January 16, 2008 at 12:37 PM

    Ya sendrik mau ingat. Esok dalam kubur sendrik tanggung. Cuma kat akhirat mungkin bapa/suami pun kena tanggung.

    Jangan macam cerita Puteri :

    So..kita enjoy...

  2. Anonymous  

    January 16, 2008 at 12:53 PM

    dah terang2 tu gmbr dia.....awak still x leh terima kenyataan ke??

    tolong la,jgn jadi hipokrit walaupun mungkin awak dah jadi peminat drama lakonan dia ni...

    so sorry la.....dah terang lagi nyata tu semua mmg gmbr dia...

    kalau fikir logik pun, sapa nak buat gmbr superimpose utk dia?? dia sapa?? artis popular? artis terkenal yg perlu dicemburui?? plsssssss laaa.......x de sapa kenal dia...so x timbul isu org nak dengki2 kat dia dan produce thiskind of evidence.......

    wake up la !!!

  3. Zacharias  

    January 16, 2008 at 6:35 PM

    dah terang2 gambar dia. tengok la gigi dia yang ada sedikit tak sama rata tu, confirm gambar dia.

    Lagipun, cun sangat ke dia sampai orang nak superimpose gambar dia?

    To me, she is not pretty and her acting sucks big time. Now with this kind of publicity, she better go home and stop acting.

    would not be surprised if she starts to appear on playboy or other adult entertainment channel.

  4. Anonymous  

    January 16, 2008 at 9:19 PM

    btul mmg gmbr dia.. bf dia tu mmbr aku.. tp dorg dh break up..

  5. Anonymous  

    January 16, 2008 at 10:55 PM

    mayb x-boyfren dier yg sebarkan gamba2 tu...

  6. Anonymous  

    January 16, 2008 at 11:56 PM

    mcm dia je

  7. Karlshaun  

    January 17, 2008 at 10:02 AM

    Jantan tu Indon, tengok jelah lubang hidung dia kembang semacam je... Nilah contoh anak dara tak berdara, sapa nak buat bini kalau macam ni? cuba tanya Indon tu..sure tak nak buat bini maklumlah senang nak paku!!! Tah-tah dah berpuluh paku kena benam!!

  8. Anonymous  

    January 17, 2008 at 11:06 AM

    aku baru jer terima email mengenai anak pontinak
    mmg sah dia
    cos cuba tgk dia pakai pendant kat leher dia tu
    ader huruf Z
    Z=zarina
    heheheheheh

  9. sakura  

    January 17, 2008 at 1:58 PM

    ak rse mmg dier la 2..
    bkn cntik sgt pn minah pontianak tu.. jijik btol la ak tgok.
    boy kalo nsem xper..
    xya jd artis la kalo prngai wat mlu ngara jer..

  10. Anonymous  

    January 17, 2008 at 4:05 PM

    mmg btui pun gmbr dia kot ye pun bercinta xkan bagi ladang lalang tu plak bodoh punya betina jantan tu dah blah tinggal lah ladang yang dah xd nilai dah...g kat lorong haji taib lah bodoh

  11. INTAN  

    January 17, 2008 at 5:10 PM

    ape lah nk jdi artis skrg ni kn x ingt dosa langsung...bukan gambar tu je aku tgok ade lgi gambar lain lgi x senonoh pun ade mcm dah x ade maruah langsung.......pemurah sgt....

  12. Anonymous  

    January 17, 2008 at 8:44 PM

    alah..tgk muka dia ar xpun tgk namer dia dh lar..
    kn kacuk omputih so no wonder lh.
    lgpn berlakon bru ciput dh buat hal
    bg aku bknnyer dia pndi berlakon
    tp pandai posing bla b'gmbr
    klu x xknlh jd heroin gmbr ni
    kn..kn..kn..

  13. Yatie's  

    January 18, 2008 at 11:59 AM

    kowg tgk taik lalat tu cukop la..memang dia..da la belakon x pandai..jaga diri pon x pandai..dia ni ngan bohsia x banyak beza..

  14. Anonymous  

    January 20, 2008 at 1:05 PM

    klu korang nak tau,sebenarnya kbykkan gambar tu adalah benar,zarina mrupakan bdk MIIM@Akademi TV3 yg byk kali sangkut blajar dan slalu clubbing...actually, gambar2 yg ada adalah gambar real yg mana2 itu semua gambar dia sendiri atau diambil oleh kwn2 dia yg hang out dgn dia...

  15. Anonymous  

    January 23, 2008 at 7:33 PM

    memang bodoh

  16. samdaddycool  

    January 24, 2008 at 5:50 PM

    ... dia bangga tayang bodi kot... ala2 barat nih... mcm keparat!

  17. Anonymous  

    January 29, 2008 at 3:47 AM

    malaysia boleh!!!!!!!!!!!!!artis pun boleh !!!!!!!!








    p/s pegi mampos la sekor2 .. memang diaorang la bagi malu melayu/islam x sedar diri perasan ingat holywood kot... sedar la diri oii

  18. Anonymous  

    January 29, 2008 at 3:54 AM

    oi mangkok mana ko blajar nie ... tengok cerita orang susah la nie..blajar dari mat saleh la nie..diorang terjun korang terjun sama...apa ka pa otak letak tang mana oi

  19. Anonymous  

    January 29, 2008 at 12:38 PM

    aku x pasti asli ke x..
    kalau betul cpt2 la bertaubat oi...
    rumah kata pergi,kubur kata mari..

  20. Puteri  

    January 31, 2008 at 1:21 PM

    dimanakah letaknya maruah wanita? Ya Allah, kau berikan lah nur kepada artis ini agar keinsafan bertahta di hati nya....

  21. Anonymous  

    February 2, 2008 at 1:17 AM

    yup...thats her alright...sekali imbas je tau...ish2..although i must say gambar si ashraf sinclair tuh lg le gelinyer tgk!!!!

  22. Anonymous  

    February 12, 2008 at 12:40 AM

    There's no denying that whatever she did is wrong, but there's no need to bad mouth her to this extend. Seriously people, you don't even know this girl and she didn't do anything to you. Educate don't discriminate.

  23. mikael  

    June 28, 2008 at 3:17 AM

    Apakah yang terjadi kepada bangsa melayu sekarang nih. isu budak2 sekolah merokok dibesar-besarkan tetapi tentang isu seks gambar bogel dll. langsung tidak. apakah ini satu perbuatan kianat oleh mb mb kita?

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates