Lagi game yang menghina Islam |ISUHANGAT






Video game yg menghina agama Islam, Bacalah !!!

Game yg menghina kita...diminta jasa baik saudara- saudaraku sekalian sebarkan komputer game yang menghina islam


1.
Devil May Cry 3 (untuk platform ps2) Satu adegan dalam game tersebut dipaparkan pintu kaabah sebagai pintu yg menghubungkan di antara dunia syaitan dan dunia nyata... dan yang membukakan pintu tersebut adalah character c.g.i. yg telah menyerahkan diri pada kuasa ilmu hitam yg sememangnya islam melarang amalan itu ayat character c.g.i. itu ada membaca ayat... klau tak silap lebih kurang begini permulaannya. .. " wahai pintu yang menghubungkan dunia kegelapan"
[dalam bahasa inggeris] dan character itu membaca ayat itu didalam kitab yang dipegangnya. .. klau tak silap kitab bible.. . pasal di
akhir scene character tersebut ada menyebut 7 ayat kemusnahan yg tercatit didalam bible... "wrath, sloth, lust, gluttony, dan tiga lagi
ayat yg aku dah luper.....tapi x bleh ckp dah mmg game setan…pesan adik2 kite..

2.

Counter Strike Condition Zero Deleted First Stage dia.. Kita kena lawan Tembak dgn askar2 yang BERAGAMA islam... Kalau kita sedar..
Masa kita tembak tuh.. Kita dengar Askar yg kna tembak jerit.. ALLAHUAKBAR. . JIHADD…

3.

Prince Of Persia Pedang pada watak tuh.. Ada tulisan Kaligrafi Arabic Alphabatic

"Sebarkanlah ajaranku walau satu ayat pun" (Sabda Rasulullah SAW)

"Nescaya Allah memperbaiki bagimu amalan-amalanmu dan mengampuni bagimu dosa-dosamu. Dan barangsiapa mentaati Allah dan
Rasul-Nya, maka sesungguhnya ia telah mendapat kemenangan yang besar." (Surah Al- Ahzab:71)

Jika kita main game ini bermaksud kite juga menyokong apa yg mereka cuba sampaikan & mereka lakukan; jadi semoga dapat disampaikan
kepada saudara - saudara kita kat luar sana...


Related Posts by Categories



9 comments

  1. Anonymous  

    June 10, 2008 at 4:25 PM

    cuba awak tolong check. game prince of persia tu bukanke mainan kesukaan anak lelaki sulong encik azhar yang dotdotdot tu.

  2. Anonymous  

    June 21, 2008 at 8:12 AM

    Game sim 2 (psp) rasanya gme ne mcm takde pa2 je..tpi klau diteliti betul2 diorng sbrkn agama jahiliyah yg dulu. mula2 main tu pelik juga apsal smbh lmbu?? tpi dsbkn ianya cuma gme org angp cuma pkra biasa je.dlm game ne diorang suruh puja/sembah lembu(brhala)kendian utk mnruskn permainn ini diorng srh cipta plak brhala lembu drpda EMAS! Lm AL-QURAN da menytakn diorang cipta berhala 2 dri emaskn

  3. Anonymous  

    June 21, 2008 at 8:30 AM

    Gme ne juga pelik dan kekadang lucu jga..dlm prckpn mrka,diorng juga menyindir kite.dlm bhsa melayunye Ssorng tu kata "sya rsa ada suatu kuasa yg mengawal sayalah dluar sna sprti ada yg mengerak dri dn lngkh saya " dn SIM anda pula mnjwb pula "ya sya pn begitu kdg2 sprti ada ssuatu yg mengerakn sya"bukn kh yg mengerakn/menjlnkn SIM anda itu adalah anda..

  4. Anonymous  

    June 21, 2008 at 8:40 AM

    adek sya ska men gme devil may cry bila saye gitau gme 2 mnghina Islam dia kate saya cuma main je menghina atau tidak saya tk ambil kisah tntng pkra mcm tu..hmm inilah dunia skrg menghina atau tidak LANGSUNG diorang tk ambil kisah apath halal dn haram? Dosa dn pahala? Dn sbg nye..??

  5. Anonymous  

    June 21, 2008 at 9:01 AM

    Dah nma nye DEVIL MAY CRY (syaitan juga menangis)dah tntu idea 2 dri syaitan dn iblis terkutuk! Pembuat mngkin sngja mnympi msj tu spya org yg bkn/ Islm bila dah thu pkra trsbt akn trtnya2 dn rgu2 Apa kat dlm Pintu?? Bnrkah ada syai +ibl?? Betul ke? Apakta jikalau btul?? Apa jdi? Apa hrs lakuknn? Syaitan2 tu pula mnyrh mrncng ssuatu mungkin merobohkn kaabah agar syaitn tu matilah dn sbginya.

  6. Anonymous  

    June 21, 2008 at 9:14 AM

    Org kafir pun mnghina nma kite tnpa kita sedari..mcm nma Prktaan BIN Bahasa omputeh ialah smph! Tk kh mnghina 2? Contoh polan bin polan ompth bila tnya name kta sape.. kita gtau polan bin polan diorang ada yg hndk trglk,snym2 garu dahi.. knpa? Psl BIN 2 lh.

  7. Anonymous  

    June 21, 2008 at 9:50 AM

    Mortal kombat adalah gme sesat dlm gme 2 ade gme "konquest"1.org2 kt dlm gme 2 pcya tuhn itu bnyk.ada tuhn guruh ada tuhn angin dn sbginya 2.ada srng askr 2 kta dlm ascent LONDON,dia kta" saya dtng utk mngkji 1 bulatn ditimur(kt lm gme ianya 1 pntu mgbngkn tk slh 6/7 pntu slh 1nya pntu nrka dn ddlmnya ada setan)boleh tolong sya kajinya" bukankah bila tawaf kita mengelingi kaabah? dn dmna tmptnya?

  8. Anonymous  

    June 21, 2008 at 5:27 PM

    Game mortal kombat menghina ISLAM! sprti askar pngkji 2 kate klu tk slh dia nk kji 1 bltn kt timur dn bla..bla..bla..tk ngat pa die kate.gme GTA pula bnyk pmbnuhan,,bnyk pktan #*x#,dlm 1 ayat gme ne BEBAS buat ape sje bunuh mencuri,car jack seakan bnda gni normal je.dn pmainnye remaja tk krg juga kank2 zmn skrg yg tk thu pktn dlm gme tsbt dn mngekut2 sbtn2 nye..

  9. Welcome to ~Oda~ Empire  

    May 10, 2011 at 2:28 PM

    This comment has been removed by the author.
Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates