Careful.. food court KLCC.. |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }



Dari inbox admin,kalau tgk non muslim je jual jgn la beli.. tp depa ni pandai letak org indon yg pakai tudung kat depan pada hal owner dia cina;;


Kat fud court klcc pon kene hati2...
de kdai yg menyajikan babi...
tapi xde signboard. so kalu nk babi kne request..
eeeee..... gli den.....
mane sy tau..?? coz sy da terkene..
tersentap otak sekjp...
dkt kdai mee(mcm sizling).. sederet ngan wafel...
jgn r order mkn kat c2..
mase tu mmg xde org order kat c2..
so sy pon order r sbb tgk gamba cam sdp...
order mee bbq chicken..
yg memsknye n cashier pkai tudong.. so xde r keraguan sgt...
tgh tgu order yg da nk siap tu...,
dtg satu mamt cine order mee yg same ngan sy order...
mee bbq chicken..
n he bisik kat minah yg amik order tu 'chicken tu tuka dgn babi yee..'
haaa...
time tu r tersentap sgale urat saraf dlm bdn...
kembang tekak biler tgk mee sy yg da siap kat kaunter... dgn muke
slumber, amik jgk r mee tu coz da byr... tp xde r mkn.. amik buh kat meje
lain..
huuuu...
pastu p order nasi lemak.. ;)
bgus jgk r mamat cine tu dtg kat c2..
kalu x.. xtau pon yg kdai tu de jual babi..
mesti da mkn da mee tuu..
eee...
so hati2 ya wahai sahabat n saudara semuslim dgn kuuu...
mcm2 da dperbuat n dperkaya dgn spesis non-halal ni..
smoge djauhkan dr mamakai n memknnyee...


Related Posts by Categories



1 comments

  1. akulah  

    April 2, 2009 at 3:35 PM

    ...x pyh la mkn mkanan kat luar ni..sbb skrg ni mmg ssh nak cr mkanan yg betul2 terjamin halal & terjamin mutu kebersihannya..lg baik mkn mkanan buatan sendiri atau bawa bekalan mkanan dr rumah...

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates