Cari duit internet dengan survey |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }Cari duit internet dengan survey

Dalam perniagaan online atau offline membuat survey atau kajiselidik adalah penting kerana mereka:

1. Memerlukan menerima maklumbalas pengguna mengenai produk mereka
2. Perlu memahami kehendak pasaran
3. Ingin mengetahui kehendak pengguna sebelum melancarkan sesuatu produk supaya tidak syok sendiri.
4. Ingin melihat respon pengguna mengenai reka bentuk website mereka
5. Ingin tindakbalas mengenai produk mereka
6. Ingin mengetahui geografi bakal pelanggan mereka.

Dari maklumbalas survey yang mereka buat mereka akan mengetahui statistik data yang mereka perlukan. Teknik ini dinamakan sampling.

Bagaimana syarikat survey membayar kita?

Seperti program google adsense juga, syarikat survey membayar kita dari syarikat-syarikat atau webmaster-webmaster yang mendaftar berbayar dengan mereka. Cari duit internet dengan survey,autosurf,pay per click dan sebagainya memerlukan kesabaran dan usaha yang tekun kerana kita perlu menjawab survey setiap hari.

Sebelum ini saya rajin juga mendaftar dengan program survey ni tetapi kerana saya ketiadaan masa dan tidak tekun kebanyakkannya jadi daftar dan tinggal sahaja. Tetapi kebiasaannya program cari duit internet survey ni ada jadi ahli biasa, silver, gold,platinum, VIP dan sebagainya. Terpulanglah ayat yang digunakannya.

Juga perlu diingatkan tidak semua program-program survey ni betul-betul membayar kita, banyak juga yang SCAM! Oleh itu supaya kita tidak membuang masa dan tertipu , kita hendaklah rujuk kepada pakar dalam cari duit internet survey ni.

Pakar yang dimaksudkan ialah saudara Azman yang telah berpengalaman dan telah dapat pulangan lumayan dari program survey. Beliau telah menulis buku mengenai survey dan bagaimana dapat income Jana Wang Survey.

Saudara Azman sangat yakin kita juga boleh capat income melalui survey dengan tanpa kepakaran langsung mengenai IT. Sebab itu beliau berani memulangkan wang pembeli ebook beliau dalam masa 8 minggu jika tidak dapat income dari survey.

Jom layan pendapatan survey <--- dan mari cari duit internet...!

Related Posts by Categories0 comments

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates