Gambar Khairi dengan botol arak |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }





Blogger Hussin Lempoyang kasi panas semula dunia blogger , selepas di"senyap"kan dengan penangkapan RPK.

Gambar Khairi Jamaludin yang tersiar di blog beliau KJ di sebuah kelab yang popular di kalangan selebriti Malaysia telah menjadi isu hangat tetapi di nafikan oleh penyokong Khari - tektik jahat sudah bermula kononnya telah diedit tetapi dijawab semula oleh penulis blog di Mentengkolokkan botol. Siap ada terselit gambar blogger budiey sekali.




Sumber : The antics of hussin lempoyang

Mungkin untuk ambil gambar je bukan minum huhu...mungkin gambar telah diedit mungkin juga gambar ori.

Entah la, susah nak cerita pasal politik ni , banyak tersirat dari yang tersurat . Sesungguhnya hanya Allah yang Maha Mengetahui. Kita rakyat biasa ni cukap masa pangkah mana yang kita nak follow! Tu jer..

Related Posts by Categories



1 comments

  1. su_cute  

    November 8, 2008 at 8:43 PM

    tp xder ke background yg lbih indh??klu x pun buang btol 2uh..nmpk sgt join sekaki!

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates