Maybank2u berwajah baru |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }







Terperanjat juga tengok Maybank2u hari ini dah lain. Ingatkan tersalah URL ke apa, bahaya. Rupanya memang Maybank2u dah berwajah baru. Nampak lebih cun tetapi agak slow sikit browsingnya. Nak login pun lambat. Berat agaknya. Baguslah kalau untuk meningkatkan ciri-ciri keselamatan penggunanya. Maklumlah orang sekarang ni makin pandai. Malangnya bukan ke jalan Allah tetapi gunakan kepandaiannya ke tempat yang bukan sepatutnya.

Related Posts by Categories



2 comments

  1. ADMIN  

    October 17, 2008 at 11:06 AM

    betul ke wajah baru? ni saya baru online maybank2u saya... masih wajah lama..

  2. noor  

    October 17, 2008 at 12:28 PM

    yup..mmg wajah baru.Smlm ms masuk terkejut jugak. Tgk byk kali URL..siap call Maybank tanya lagi..maklumlah skrg ni phishing byk sgt. Tp mmg slow lah....yg lama lg laju tp biasalah benda baru

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates