Badan bertukar jadi ular!!! |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }





pinjaman koperasi,blacklist pun boleh!


Erin (bukan nama sebenar) adalah seorang executive disebuah syarikat pembekal barangan automotif di Shah Alam. Baru bekerja tak sampai setahun tapi popularitinya cukup hebat, cam super star kat kilangnyer tuh... bukan sebab dia cantik... bukan sebab body baeekkk... tapi sebab dia sorng yg cukup ceria... disenangi oleh sume orang... Erin nih kejenyer byk terbabit ngan aktiviti luar... jumpa org sana... jumpa org sini (kononnyer ler)... so mmg jarang la ade kat opis... .kalau tgk punch card byk kosong dari berisi... tapi org tak cakap apa... sbb dia kan byk keje luar... mmg 'nature' keje dia cam tuh..

Satu hari Jumaat (macam hari ni la..)tengah sedap si Erin mentekedarah kat luar (time keje)... dia rasa gatal kat lengan... garu... pas tu gatal kat paha lak... garu
lagi... sudah nyer satu badan naik gatal. Mulanyer dia ingatkan elergik ngan makanan
tapi sampai 3-4 hari gatalnyer tuh makin menjadi-jadi..beberapa bahagian badan kulitnyer dah menbal... semacam kurap dah rupenyer... si Erin mula menggelabah... dgn bantuan beberapa member, si Erin di bawa berjumpa dgn sorang pawang kat ulu puchong... time tuh separuh kaki die dah tumbuh sisik... Sepanjang perjalanan ke rumah pawang tu si Erin menangis tak henti... sampai kat umah pawang Erin dah tah bleh berjalan... sampai ke dada dah bersisik...

Tanpa berlengah pawang terus menggelupur membaca mentera... cuba nak selamatkan Erin yg kononnyer terkena badi ular... makin kuat pawang menggelupur makin cepat bahagian badan erin bertukar jadik bersisik cam ular..sudahnyer sisik sume dah merayap sampai ke muka..Seluruh tubuh Erin makin pedih... rasa gatal yg teramat sangat terasa bagaikan tak dpt dibendung... Erin menjerit sekuat hati... pawang kat sebelah dah
pengsan... cuma bayangan ular yg memenuhi ruang bilik tersebut... asap berkepul-kepul kluar dari ubun kepala Erin... Tiba -tiba satu imej manusia terhasil drp kepulan asap yg kluar dari kepala Erin tuh..

"ehh... Manager?... tolong la saya Manager... saya janji tamo 'ngulor' dah... pas nih saya buat keje bebetul... kalau Manager nak sumpah jadik ular pon sumpah la org yg tengah baca artikel nih... dia pon ngulor jugak tuh"...

Related Posts by Categories



1 comments

  1. aspalela  

    November 21, 2008 at 9:52 AM

    bosss...ampon kan aku boss!!!???..
    sedangkan Nabi amponkan umat, tak kan bos x nak amponkan haku ni boss......Ko jgn sumpah aku jadik peti ais dah le.....tak kose nak simpan brg2 ko dlm peyot aku ni ha....wakakakakakka

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates