Suri Rumah Yang Power! |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }SAKSIKAN BAGAIMANA LISA HILMI MENGHASILKAN PENDAPATAN RM4329.60 DALAM MASA 3 HARI DENGAN HANYA MELALUI VIDEO YOUTUBE SAHAJA..

Siapa Kak Lisa Hilmi ? Saya memanggil beliau Lisa sahaja pasal umur sebaya, tak eloklah panggil akak kan?

Lisa Hilmi ialah seorang suri rumah yang sudah menyertai perniagaan internet ini semenjak 6 tahun yang lalu. Beliau menceburi bidang perniagaan internet setelah terpaksa berhenti kerja sebagai kerani kerana terpaksa menjaga anaknya.

Pada mulanya beliau tidaklah begitu fasih berbahasa Inggeris, dia pernah kata hanya mendapat 7 dalam subjek English semasa SPM.

Hasil kerja keras beliau cari duit internet mempelajari satu demi satu cara cari duit internet dan memasuki forum antarabangsa, beliau kini sudah mempunyai "nama" di arena IM antarabangsa dan boleh dikatakan "sifu Affiliiate" comission junction. Kini beliau tinggal di kondo mewah di JB hasil duit onlinenya.

Baru-baru ini, Lisa Hilmi mendedahkan rahsia bagaimana beliau menjana wang RM4329.60 dalam masa tiga hari sahaja melalui youtube. Dengan youtube pun boleh cari duit internetkan.

SAKSIKAN BAGAIMANA LISA HILMI MENGHASILKAN PENDAPATAN RM4329.60 DALAM MASA 3 HARI DENGAN HANYA MELALUI VIDEO YOUTUBE SAHAJA..Lisa Hilmi- Suri Rumah Yang Power!

Related Posts by Categories0 comments

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates