Kambing tujuh kaki |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }Pinjaman blacklist ok

Setiap makhluk yang dicipta Allah ada kelebihan dan kekurangan masing-masing. Jika dilihat kepada manusia ada perbezaan fizikal masing-masing. Ada yang cantik, ada yang tak berapa nak cantik...ada yang handsome, ada yang tak berapa nak handsome dan sebagainya. Allah Maha Mengetahui atas sesuatu kejadian tersebut. Kalau fikir logiknya pun kalau semua perempuan di dunia ni cun melecun, tentulah tidak meriah hidup inikan. Masa tu mungkin yang tak berapa nak cun yang menjadi rebutan.

Semua makhluk tiada yang sempurna. oleh itu bersyukur dan redhalah bagaimana wajah atau keadaan fizikal kita seadanya. Allah tidak menilai rupa paras seseorang,padaNya yang membezakannya ialah Iman dan amalan masing-masing.

Hidup di dunia ini hanyalah sementara, akhirat kekal abadi selamanya. Allah Maha Mengetahui

Di bawah ialah menunjukkan kekuasaan Allah Taala. Kecanggihan teknologi sains pun masih tidak dapat mengelakkan untuk berlakunya kecacatan makhluk Allah. Jika Allah kata Jadi! maka Jadilah..kambing mempunyai tujuh kakiLihat lagi koleksi gambar haiwan-haiwan pelik di STRANGE PICTURES!Cara Melambatkan Pancutan (18+ sahaja!

Bagaimana suri rumah mendapat RM4329.60 Dalam Masa 3 hari!

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories0 comments

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates