Kreatif aktif minda |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

Kreatif aktif minda ialah satu laman web yang dimiliki oleh Internet Marketer wanita iaitu saudari Nuraz Ariff. Beliau adalah seorang designer dan membuat perniagaan online secara part time. Pada pendapat saya, secara overallnya laman web ini menggunakan template perniagaan yang menarik, tersusun dan gabungan warna yang matching bersesuaian dengan perniagaan onlinenya itu.

www.kreatifaktif.com merupakan sebuah perniagaan yang beroperasi secara online dan menawarkan servis rekaan grafik dan desktop publishing, mengedarkan cenderahati seperti mencetak heat press nama korporat pada mug, lanyard, cap, silk screen/embroidery pada t.shirt, button badge, epoxy , serta membuat personalise item untuk tujuan promosi produk dan barangan anda. Kami juga menawarkan khidmat pencetakan digital printing untuk mencetak businesscard, membership card, flyers dan dokumen anda disamping menjadi agen mencetak offset untuk kuantiti yang banyak seperti untuk cetakan bussinesscard, flyers, sticker, poscard, kad ucapan perayaan seperti menerima tempahan kad hari raya ready made, christmas, chinese new year, perkahwinan dan sebagainya untuk pelanggan kami yang terdiri daripada individu dan syarikat korporat .

Klik di sini untuk melayari www.kreatifaktif.com untuk melihat perkhidmatan yang disediakan.


Bagaimana suri rumah mendapat RM4329.60 Dalam Masa 3 hari!
Iklan Anda Di Sini!

Related Posts by Categories0 comments

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates