Siti Nurhaliza tuntut cerai |ISUHANGAT





Gossip Siti Nurhaliza tuntut cerai yang kecoh di internet dan disiarkan oleh blog-blog hiburan telah menyebabkan beliau membuat sidang akhbar dan mengumumkan kemungkinan bersara dari bidang nyanyian untuk menjadi suri rumah sepenuh masa atas permintaan Dato K.

Dato K yang hangat digossipkan dengan pelakon dan bekas pramugari Rozita Che Wan dan kononnya Dato K telah menghadiahkan BMW berharga setengah juta kepadanya.

Dato K juga mungkin akan menyaman akhbar nyamuk dan blogger yang menyampaikan fitnah tersebut. Hmm zaman sekarang ni jangan main-main, salah sikit saman almaklumlah orang berduit. Macamana pula kes Dato K kena saman dengan kawan anaknya dulu kerana menuduh budak tersebut pengedar dadah? Dah settle ke belum?

Eloklah Siti bersara dan memberi peluang kepada penyanyi baru. Lebih manis jika bersara ketika masih berada di puncak kerana jika dilihat popularitinya semakin menurun sikit demi sedikit.

*Gambar dari Mymetro



Bagaimana suri rumah mendapat RM4329.60 Dalam Masa 3 hari!
Iklan Anda Di Sini!

Related Posts by Categories



2 comments

  1. zache  

    October 5, 2009 at 1:19 AM

    tak la, tak makin turun pun...ok jek..

  2. Hud Aikara  

    March 25, 2013 at 11:59 AM

    baru baca entry ni...senyum je...sebab dah nyata siapa yg benar kan? kan? malah org tu lebih berjaya lagi...kita je yg terlopong still gosip sana gosip sini...hehehehe

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates