Teman lelaki Elizabeth Wong |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

Your Car Solution providers

Tidak di sangka, teman lelaki Elizabeth Wong (ADUN yang terlibat gambar bogel) adalah lelaki Melayu. Ini melibatkan isu moral lagi kepada umat Islam, orang Melayu dan PKR itu sendiri. Sebelum ini orang PKR telah menjadi katak segera di Perak selepas kes "rasuah sex" . PKR yang sebelum ini dianggap penghubung antara DAP dan PAS nampaknya kini seperti menjadi "budak nakal" pada Pakatan Rakyat lantaran isu-isu hangat ni.

Tak tahulah samada mereka berzina atau tidak tetapi kalau di ikut hukum hudud kalau berzina dah dihukum sebat 100 kali dan kalau dia dah berkahwin di hukum rejam dah. Ternyata hukum Allah sahaja dapat mengatasi masalah keruntuhan akhlak yang melanda sekarang ini.

Saya tak pasti hukuman undang-undang Syariah di Mahkamah Syariah sekarang ini untuk berzina. Di harap tidaklah terlampau ringan sehingga orang-orang kaya boleh mebayarnya sambil tersengih-sengih.

Bekas teman lelaki Elizabeth Wong telah dipanggil untuk memberi keterangan berkenaan kes gambar Elizabeth Wong bogel tersebut. Dia adalah dipercayai yang bertanggungjawab mengambil gambar bogel tersebut secara curi-curi semasa Elizabeth Wong sedang tidur. Dipercayai boyfriend Elizabeth Wong tu kini melarikan diri di Indonesia. Gmbar teman lelaki Elizabeth Wong tersebut ada disiarkan di buletin utama TV3 walau pun di sencor.

Wong, 37, yang juga merupakan anggota Exco kerajaan negeri Selangor, semalam menawarkan diri untuk meletak jawatan dan juga mengosongkan kerusi Bukit Lanjan setelah gambar bogelnya tersiar dalam Internet

Berikut adalah video kenyataan media Elizabeth Wong meletakkan jawatan sebagai ADUN Bkt LanjanRAHSIA LULUS CEMERLANG PEPERIKSAAN KERAJAAN (PTD) TERBONGKAR!!!

Cara Melambatkan Pancutan (18+ sahaja!)

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories2 comments

 1. DEWA MAUT  

  February 19, 2009 at 3:40 AM

  gambar dia ader tak..
  saya tak pernah tengok lagik..
  mana nak carik....
  dasyat sangat ker...

 2. Asrol Budi  

  February 19, 2009 at 10:07 AM

  bukan gambar bogel pun... biasa la TV3, suker menghangatkan berita... kain terselak waktu tido, pun di kategorikan gambar bogel... biasa la pompuan klu tertido terselak kain. Klu tak nak terselak lebih baik pakai seluar jeans,,, hehehe

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

 • Chitika eMiniMalls
 • WidgetBucks
 • Text Link Ads
 • AuctionAds
 • Amazon Associates