Video Panduan HTML |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

Your Car Solution providers

Terkini saya ada membina laman yang memberi video panduan asas mengenai HTML. Jika anda tidak tahu apa itu HTML secara ringkasnya ialah pengetahuan yang perlu diketahui sebelum anda membuat blog atau web. Walau pun sekarang sudah ada banyak perisian yang telah tersedia kod HTMLnya tetapi pada pendapat saya penggetahuan mengenai HTML juga diperlukan.

Sebenarnya panduan video HTML tersebut hanya memberi kepada white list saya pada product 22 ebook MRR secara percuma. Mungkin ada yang sudah unsubcribenya tetapi tidak mengapa kerana saya tidak suka memaksa orang menerima email saya. Apa yang saya katakan saya akan memberi sesuatu yang berfaedah kepada white list saya bukan sekadar promo untuk cari duit internet sahaja.

Jika anda belum melanggan white list saya, anda boleh berbuat demikian dengan mendaftar di http://www.blalang.com/master-resell.

Tetapi kali ini saya ingin berkongsi dengan percuma sahaja kepada pengunjung blog cari duit internet ini sebagai cendermata kerana mengunjungi blog ini.

Panduan video asas HTML tersebut boleh dilayari di:
http://blalang.com/panduan-HTML.php

Panduan tersebut amat sesuai kepada newbie.Ok selamat belajar HTML dan jangan lupa cari duit internet dan semoga memberi sedikit ilmu kepada anda.

Sumber: Cari Duit Internet

RAHSIA LULUS CEMERLANG PEPERIKSAAN KERAJAAN (PTD) TERBONGKAR!!!

Cara Melambatkan Pancutan (18+ sahaja!)

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories0 comments

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates