Game lepas geram kat Norman Hakim |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }



Game lepas geram kat Norman Hakim. Blogger yang menukar kepala kartun tu ke kepala Norman Hakim tu mungkin geram sangat kat Norman Hakim ni. Mungkin geram pasal kes Norman dan Memey la tu..Dulu semasa Bush kena baling kasut pun ada game pasal kejadian tu.

Tapi rasanya bina game untuk lepas geram kat Norman Hakim dengan menendangnya agak keterlaluan juga rasanya. Apa pun best juga sesekali layan game ni :). Norman Hakim pada kenyataannya pun kata dia tak kisah pasal kewujudan game ni. Secara tidak langsung boleh meningkatkan populariti Norman dan juga pembina game ni :)

Ala yang kena tendang bukannya Norman pun.

Jom main game tendang Norman Hakim. Siapa tendang Norman paling jauh paling terer.





4 Panduan tarik pengunjung ke blog anda P.ERCUMA!

Cara Melambatkan Pancutan (18+ sahaja!)

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



9 comments

  1. jehe  

    March 4, 2009 at 2:01 AM

    aku dpt 170980 har3

  2. firdaus  

    March 4, 2009 at 4:32 PM

    sori... aku baru je score 170981
    hahaha...

  3. firdaus  

    March 4, 2009 at 4:48 PM

    game ni memang menyeronokkan... aku target nak score 200000+.. sape2 yg boleh score 200 ribu lebih kira record dunia la.. haha..

  4. anas  

    March 4, 2009 at 5:05 PM

    171116,ade bran mari lwn,hahaha

  5. firdaus  

    March 4, 2009 at 8:47 PM

    bro.. gua pun baru dpt 171116 la.. haha.. bila baru boleh score 200 ribu lebih ni?

  6. mohd  

    March 4, 2009 at 11:46 PM

    oh yeah babeh...
    153 597...

  7. assue  

    March 5, 2009 at 11:10 PM

    This comment has been removed by the author.
  8. assue  

    March 5, 2009 at 11:54 PM

    aku dapat 170580

  9. haziman4  

    March 6, 2009 at 3:46 AM

    hahaha berpuluh kali aku tendang akhirnye dapat 171714

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates