Vokalis Saujana dedah imej sebenar |ISUHANGAT

ISU HANGAT

duit survey

pinjam duit

Bekas penyanyi nasyid kumpulan Saujana iaitu kumpulan nasyid yang dahulunya terkenal dengan penyanyi-penyanyi kumpulan ini yang terdiri dari pelajar-pelajar cemerlang. Kumpulan ini yang pernah popular suatu masa dahulu tetapi senyap kini mungkin kerana anggota kumpulan ini yang sibuk dengan pelajaran.

Namun begitu, nama kumpulan nasyid Saujana digegarkan semula dengan kemunculan salah seorang anggota nasyid kumpulan ini iaitu Khairul Idzwan Baharin yang dikenali kini Dr Khairul Idzwan Baharin,27 dengan penampilan yang amat berbeza sekali berbanding dengan imej nasyid dahulu di program realiti One In A Million (OIAM).

Mungkin beliau ingin meniru jejak langkah Faizal Tahir dahulu yang sebelumnya adalah penyanyi nasyid kumpulan Nirwana, tetapi jika Faizal Tahir muncul dengan imej rock manakala Khairul Idzwan Baharin muncul dengan imej lebih lembut pula!

bekas nasyid Saujana One In A Million @ isuhangat

bekas nasyid Saujana One In A Million @ isuhangat

Dr Khairul Idzwan Baharin seperti mendedahkan imej sebenar yang dahulunya di tutup dengan imej berkopiah. Saya macam tak percaya tapi kalau benar itulah Khairul Idzwan Baharin bekas vokalis Saujana, harap beliau berubah semula seperti dahulu.

Apalah sangat dengan dunia glamour, Khairul Idzwan Baharin pun dah bergelar Doktor.



Dahulu semasa Saujana



info dari saudara Asrol





JAMINAN 100% INCOME RM100,RM200,RM700@LEBIH TANPA MENAJA!!

Tambah KETINGGIAN 3cm-9cm Dalam Tempoh 90 Hari. Jaminan 100% Wang Dikembalikan

Cara Melambatkan Pancutan (18+ sahaja!)

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



5 comments

  1. Nan_travolta  

    March 20, 2009 at 3:52 AM

    uish rasa macam xpercaya jerk...bro aku mintak amk gambar nie up dekat blog aku k..sekadar info tuk kawan2..

  2. akulah  

    April 2, 2009 at 11:01 AM

    ...Cam2 blh jd skrg ni...

  3. fiqtech  

    June 16, 2009 at 12:34 PM

    aku pun nak pic ni leh tak..?
    nak letak kat blog aku..
    nanti jgn kata aku ciplak ko punyer blog plak..
    aku dah minta izin ni.

  4. maiezacjoe  

    July 8, 2009 at 2:26 AM

    aku rasa dia nie sakit...
    apa nk jadi.. segeralah bertaubat..
    dl ramai peminat skrng peminat tngok pun takut...

  5. Flower Lurve  

    November 11, 2013 at 10:58 AM

    X pyhlah ktuk2 dia...skrg dia kena uji...cuba bayang kalu kita kat tmpat dia macam mana???org kutuk2 kita, caci kita...sebaik2nya kita doa kat dia moga dia dpt taufik dan hidayah dr Allah s.w.t

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates