Jangan klik link ini |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }







Suwey betul kalau dah terbuka website ni. Bukan ada virus atau worm tapi memang malang ler..

Aku harap korang tak bukak websites kat bawah ni....

http://smouch.net/lol/


Kalau nak klik juga, aku dah bagi warning kan!


Turunkan berat badan secara sihat tanpa kenaikan semula sambil menjana pendapatan lumayan

Gempar!! Membongkar rahsia bagaimana seorang pelajar mampu memiliki Mercedes Benz SLK200 dan pendapatan sebanyak RM130,000 Sebulan!

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



11 comments

  1. momotaro  

    April 25, 2009 at 8:46 AM

    This comment has been removed by the author.
  2. momotaro  

    April 25, 2009 at 8:47 AM

    perh,,, memang suwey,,,, naper la admin letak kat blog... pada yang lain jangan klik... saper yang klik memang suwey... aku dah kena.. saper yang degil macam aku boleh klik kat link tu... COBAAN!!!!

  3. bangmin  

    April 25, 2009 at 10:59 AM

    Memang best....

  4. seepot seedot  

    April 25, 2009 at 11:14 AM

    aku terkena!!!

    ARGH!!!

  5. Sylar  

    April 25, 2009 at 3:19 PM

    mana ada! tipu!! kalau korg tak percaya klik la sendiri... psiko jak tuh!! :)

  6. pojie  

    April 25, 2009 at 8:15 PM

    chis...

  7. Abdul Rabb  

    April 26, 2009 at 12:52 AM

    apa lagi click jer laaa, mana ada apa pun

  8. saiful  

    April 26, 2009 at 9:54 AM

    auuUUUUUUU..pc aku!

  9. arjunagt  

    April 26, 2009 at 11:56 AM

    memang suweyyyyyy.......
    hancusssss habisss....

  10. yat  

    April 27, 2009 at 7:40 AM

    hoh.. hang pc aku..

  11. momotaro  

    April 28, 2009 at 6:27 PM

    aku cakap korang tak nak percaya... wakakakaaa...

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates