Azwan Ali menggelar Pakatan Rakyat anjing |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }







blog azwan ali

Azwan Ali siapa tak kenal dengan mulut lasernya. Malah dia mengaku dia adalah mulut paling laser di Malaysia. Mulut laser satu hal kali ni dia memahatkan kelaseran mulut atau sebenar dari hatinya mengatakan ahli Pakatan Rakyat sebagai anjing adalah dikira melampau.

Tulisan beliau didapati dalam postnya di :
http://silaserazwanali.blogspot.com/2009/05/anjing-anjing-biadap-serang-perok-press.html

Beliau adalah selebriti sepatutnya kalau aktif berpolitik pun tidak boleh membuat kenyataan se'brutal' begitu. Azwan Ali mungkin mempunyai peminat dari penyokong pakatan Rakyat,jika ada pun. Peminat beliau (jika ada pun) dari PR mesti terasa hati dari tulisan Azwan ni.

Azwan Ali adalah adik kepada YB Azmin Ali memang menentang abangnya dahulu semasa menyokong Umi Hafilda semasa kes usung tilam ke Mahkamah Dato Seri Anwar Ibrahim dahulu. Beliau sendiri mengaku bahawa politik bukanlah bidang dia tapi dia boleh menggelar dengan gelaran begitu tanpa mengenalpasti punca isu hangat itu.

Selain dari menggelar Anjing, dia juga menggelar sebagai beruk zoo negara dan *hamsat (haramja**h + bangsat)

Islam memang melarang memberi gelaran kepada orang dengan gelaran yang dia tidak sukai. Terasa sedih juga kerana perbezaan pendapat kita secara melulu menggelar ahli politik dengan gelaran-gelaran tertentu tidak kira dari belah mana pun. Besok di Akhirat jenuh nak cari ahli politik ni untuk minta maaf.

Seorang blogger Pakatan Rakyat pernah ditahan kerana menukarkan logo PDRM dengan gambar anjing pada tahun lepas.

blog azwan ali

blog azwan ali


"Gegaran Sudah Dirasai Di Putrajaya...Bakal Meletus Di Malaysia Bermula Di Jepun"


"Rahsia Buat Duit di Internet Sehingga Menghasilkan Pendapatan $3,046 Setiap Bulan Terbongkar!"


Rahsia Atas Ranjang | Untuk bacaan dewasa sahaja!

Turunkan berat badan secara sihat tanpa kenaikan semula sambil menjana pendapatan lumayan

Gempar!! Membongkar rahsia bagaimana seorang pelajar mampu memiliki Mercedes Benz SLK200 dan pendapatan sebanyak RM130,000 Sebulan!

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



12 comments

  1. stopwatch  

    May 11, 2009 at 1:10 AM

    fakta: blog isuhangat lagi best dari blog amboi3x. blog dia takdak sapa nak baca pon aih......

  2. momotaro  

    May 11, 2009 at 12:07 PM

    sebenarnya dia yang anjing,,, nak bodek umno la katakan.. pasni bleh la senang nak cari makan....

  3. momotaro  

    May 11, 2009 at 12:10 PM

    aku cadangkan kita reramai flag kan blog dia.. baru padan muka dia.. wakakaka

  4. sayanghasni @ yus  

    May 11, 2009 at 2:03 PM

    silaserazwanali.blogspot.
    salah satu blog yang tak patut dibaca oleh rakyat malaysia..
    bahasa kesat, caci maki begitu tak melambang dia seorang manusia.

  5. Shauqina  

    May 11, 2009 at 2:49 PM

    ntah ape-apela mamat sotong nih..itula yang sebenarnya mamat sotong nih giler glamer.tringin abih tu nakkan gelaran pengacara popular,no.1 tapi tak dapat-dapat..hai..bawak-bawaklah bertaubat azwan oii..umur dah tua rumah kata pegi lubang kubur dok panggil mariiiii.bertaubatlah.

  6. rudyee  

    May 11, 2009 at 3:42 PM

    bodoh la dy tu. biadap. guna bahasa kesat. langsung xda adap. patut la melayu dpandang rendah dsbbkn org mcm dy la.

  7. rudyee  

    May 11, 2009 at 3:44 PM

    RAMAI-RAMAI KITA FLAG BLOG AZWAN

  8. surfer957  

    May 11, 2009 at 6:08 PM

    jom semua bloggers malaysia FLAG blog azwan ali .... suka2 ati dia jer ckp citer cak2 tu best... pengacara no.1 konon.. aznil yg no.1... azwan entah no. keberapa ntah...ntahpaper2 tah si sotong nih...

  9. creep  

    May 11, 2009 at 7:04 PM

    Aku pelik tgk dia nie ngaku ramai peminat... sape yg minat dia tah? bawak2 la bertaubat...

  10. esofagus  

    May 11, 2009 at 10:39 PM

    cmne nk flag blog die??hehe..sori ek klo tny soalan kurang pandai

  11. momotaro  

    May 12, 2009 at 12:02 PM

    cara nak flag blog si sotong nie boleh tengok kat sini http://isuhangat.blogspot.com/2008/12/blog-adibah-ahmad.html ....

  12. malia  

    May 12, 2009 at 1:47 PM

    dah lama menyampah dgn perangai azwan ali nii.....bertambah-tambah kurang ajar sekarang ni....mulut caboii.....geramnya....

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates