BERHATI2 DI JAYA JUSCO BUKIT TINGGI KLANG |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

Dari inbox admin,

Hai………..

Saya ingin memaklumkan kepada semua kenalan yang ingin membeli belah di Jaya Jusco Bukit Tinggi Klang anda hendakla berwaspada
Ini kerana terdapat Lelaki dipercayai berbangsa china dengan imej “smart” ketinggian dianggarkan 170cm bertubuh sasa telah berkeliaran mencari mangsa untuk diugut bagi tujuan mendapatkan wang.

Kejadian ini telah pun berlaku terhadap adik perempuan saya pada 30.04..2009 jam 2.00ptg di tempat letak kereta di tingkat 3. diwaktu kejadian itu lelaki tersebut telah mengekori adik saya dari tempat Food Court (Level 2) sehingga ke parking kereta (Level 3).

Adik saya telah menyedari beliau diekori tetapi tidak menyangka lelaki tersebut ingin mengugut beliau memandangkan imej lelaki tersebut tidak seperti peyamun di sangkakan ingin ketempat parking kereta yang sama. Sewaktu adik saya membuka pintu kereta lelaki tersebut telah mengugut beliau dengan menggunakan Garfu makan dengan memaksa menyerahkan beg duit.

Adik saya amat terkejut serta ketakutan segera memberi beg duit beliau..setelah mengambil wang berjumlah RM400 lelaki tersebut segera melarikan diri dengan memasuki semula Jaya Jusco..

Amatlah berharap jika kenalan semua dapat berhati-hati……janganlah berseorangan sewaktu membeli belah di sana. Pastikan anda memaklumkan kepada pihak keselamatan Jaya Jusco jika anda rasa seseorang yang berperwatakan mencurigakan sedang memerhati atau mengekori anda…….

SILA MAKLUMKAN KEPADA KENALAN ANDA YG LAIN BAGI KESELAMATAN SEMUA………..

Sekian Terima Kasih.
"Gegaran Sudah Dirasai Di Putrajaya...Bakal Meletus Di Malaysia Bermula Di Jepun"


"Rahsia Buat Duit di Internet Sehingga Menghasilkan Pendapatan $3,046 Setiap Bulan Terbongkar!"


Rahsia Atas Ranjang | Untuk bacaan dewasa sahaja!

Turunkan berat badan secara sihat tanpa kenaikan semula sambil menjana pendapatan lumayan

Gempar!! Membongkar rahsia bagaimana seorang pelajar mampu memiliki Mercedes Benz SLK200 dan pendapatan sebanyak RM130,000 Sebulan!

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories1 comments

  1. yamakawa  

    May 16, 2009 at 8:03 AM

    ini, kalau buat laporan polis, boleh diistilahkn sebagai 'samun'(mugged). Boleh juga 'rompak.' tapi bukan ugut.

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates