Gambar Fasha Sandha berkemban |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }Apa sangatlah kalau Fasha Sanda berkemban kan. Bukan tak biasa bagi Fasha tapi bab mengangkang tu ...

Inilah antara babak yang akan dilakonkan oleh Fasha Sanda dalam Filem Skrip 7707 terbitan terbaru Grand Brilliance yang akan ditayangkan pada 16 Julai ini. Ia dikatakan membuka mata penonton dan peminat filem seram. Keistimewaan Skrip 7707 kerana ia mengandungi sembilan cerita seram yang berbeza.

Keseluruhannya kisah yang ditonjolkan dalam filem ini adakah cerita seram yang biasa didengar. Ia selalunya cerita lisan yang disampaikan oleh orang tua kita.

Huh! cerita seram lagi.. .mungkin orang-orang filem kita ni nak mendidik anak muda kita yang suka merempit tu supaya takutkan hantu dan tidak lepak-lepak tengah malam lagi agaknya.


"Gegaran Sudah Dirasai Di Putrajaya...Bakal Meletus Di Malaysia Bermula Di Jepun"


"Rahsia Buat Duit di Internet Sehingga Menghasilkan Pendapatan $3,046 Setiap Bulan Terbongkar!"


Rahsia Atas Ranjang | Untuk bacaan dewasa sahaja!

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories3 comments

 1. Katijah  

  May 28, 2009 at 12:16 PM

  lagi soram kalau nak byg an api nerako...

 2. malia  

  May 28, 2009 at 3:57 PM

  kesian fasha sandha makin bertelanjang makin banyak la dosa dia...cepat2 laa taubat...jgn jadikan kecantikan dirimu untuk tontonan ramai....insaf la

 3. noreen  

  May 29, 2009 at 5:24 PM

  die tak rase segan eh org tgk die berkemban cam tu siap terkangkang?

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

 • Chitika eMiniMalls
 • WidgetBucks
 • Text Link Ads
 • AuctionAds
 • Amazon Associates