Mas Selamat ditahan ISA |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }mas selamat ditangkap di malaysia Gambar "wanted" Mas Selamat

Gambar Mas Selamat kini semasa ditahan


Mas Selamat yang melepaskan diri dari penjara paling ketat di Singapura kini disahkan oleh Menteri Dalam Negeri, Dato' Hishamudin ditahan ISA di Malaysia. Mas Selamat telah 13 bulan melepaskan diri dan disyaki bersembunyi di Johor sebelum ini ditahan di pinggir bandar Johor. Mas Selamat yang ditangkap di Malaysia dalam satu operasi perisikan kongsi melibatkan agensi-agensi keselamatan dalaman dua buah negara.

Menurut Hishamudin, Mas Selamat ditahan ditempat yang dirahsiakan. Mas Selamat yang berasal dari Indonesia dan dikatakan ketua Jemaah Islamiah Singapura (JI) dan orang yang paling dikehendaki oleh Polis Singapura.

Mas Selamat sebenarnya telah dua kali meloloskan diri dari penjara Singapura, pernah melepaskan diri pada tahun 2001 sebelum ditangkap di Pulau Bintan dan diserahkan ke penjara Sengapura semula sebelum berjaya meloloskan diri lagi dari pulau Singapura pada tahun 2007 .
Mas Selamat berjaya melepaskan diri dari penjara Singapura dengan menggunakan tingkap tandas yang tidak berkunci.


"Gegaran Sudah Dirasai Di Putrajaya...Bakal Meletus Di Malaysia Bermula Di Jepun"

"Rahsia Buat Duit di Internet Sehingga Menghasilkan Pendapatan $3,046 Setiap Bulan Terbongkar!"

Rahsia Atas Ranjang | Untuk bacaan dewasa sahaja!

Turunkan berat badan secara sihat tanpa kenaikan semula sambil menjana pendapatan lumayan

Gempar!! Membongkar rahsia bagaimana seorang pelajar mampu memiliki Mercedes Benz SLK200 dan pendapatan sebanyak RM130,000 Sebulan!

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories1 comments

  1. prototyp  

    May 11, 2009 at 11:46 AM

    macam michael scoffield la..

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates