Mat rempit peragut ditangkap |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }







Mat rempit yang meragut seorang wanita mengandung sehingga mati di Air Hitam, Johor telah dapat ditangkap oleh polis semalam.

Mangsa ragut tersebut, Jamilah Selamat, seorang jurujual di kedai kraftangan di pekan Ayer Hitam, meninggal dunia di Hospital Sultanah Aminah (HSA) sedang dia mengandung 2 bulan.

Jamilah yang akan menyambut hari jadi ke-32, Isnin ini koma apabila terjatuh dari motosikal yang ditunggangnya setelah diragut dua lelaki yang menaiki motosikal.

Mat rempit yang positif dadah tersebut dapat ditahan setelah handphone mangsa yang dijual kepada rakannya dapat dikesan. Mat rempit tersebut katanya mengetahui mangsanya meninggal dunia melalui akhbar. Hampeh betul.

Mat rempit peragut tersebut diharap dikenakan hukuman yang berat sebagai pengajaran kepada peragut-peragut yang lain.

"Gegaran Sudah Dirasai Di Putrajaya...Bakal Meletus Di Malaysia Bermula Di Jepun"


"Rahsia Buat Duit di Internet Sehingga Menghasilkan Pendapatan $3,046 Setiap Bulan Terbongkar!"


Rahsia Atas Ranjang | Untuk bacaan dewasa sahaja!

Turunkan berat badan secara sihat tanpa kenaikan semula sambil menjana pendapatan lumayan

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



8 comments

  1. Aishah Md Isa  

    May 20, 2009 at 8:40 AM

    dia buat org tu sampai mati.. dia pn patut terima hukuman mati la..!

  2. anakbilis  

    May 20, 2009 at 10:10 AM

    hukuman gantung sampai mati itu yg paling sesuai

  3. Azleh Madrah  

    May 20, 2009 at 10:56 AM

    agree.XD

  4. CITY  

    May 20, 2009 at 11:54 AM

    hukuman mati yang terbaik sekali pada penjenayah tu

  5. prototyp  

    May 20, 2009 at 1:00 PM

    hukuman rejam smpi mati..

  6. momotaro  

    May 20, 2009 at 1:08 PM

    saper sebenarnya yg patot disalahkan?

    1)mat gian yang meragut?

    2)penjual dadah yg menjual dadah kpd mat gian tersebut?

    3)pegawai kerajaan yg menerima rasuah daripada penjual dadah?

    seorang mat gian di jatuhkan hukuman mati hari ini, esok akan muncul 10 mat gian.

    fikir-fikirkanlah....

  7. zairi  

    May 20, 2009 at 6:41 PM

    hukum kasi mati x berapa best.x thrill.x ganas.x rock.kasi rotan je doploh kali.kasi tebarai kan dia punya bontot.kasi hilang kan dia punya nafsu sex.

    benda2 macam ni x bleh nak salah kan kerajaan jugak yang makan rasuah.kerajaan tu memang x bleh nampak duit lebih.dorang gaji sikit.suma nya kena pantau dari mak bapak jugak.kalau mak bapak buat derk je ngan anak dorang,mat rempit la jawatan tetap dorang dah besar sok.

    cakap2 jugak.aku pun ada anak.InsyaAllah...aku akan didik anak aku sebaik mungkin.

  8. abikhsan  

    May 21, 2009 at 8:34 AM

    Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Aku kenal dengan suami mangsa ni. Dulu 1st wife dia meninggal sebab kanser, now second wife dia meinggal sebab kena ragut.

    InsyaALLAH, baliklah pada hukum Allah. InsyaALLAH aman dan selamat.

    p/s - The above is free from any political issue...

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates