Petition Kepada Pembubaran Dun Perak |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

Keputusan Mahkamah Tinggi Nizar adalah MB Perak kekal. Namun, oleh kerana stay ataupun penangguhan telah diberikan kepada Zambry, maka status quo sebelum keputusan Mahkamah Tinggi itu dikekalkan sementara menunggu keputusan Mahkamah Rayuan.

Jadi, Zambry masih MB sehingga keputusan Mahkamah Rayuan diumumkan kelak. Kalau Mahkamah Rayuan mengekalkan keputusan Mahkamah Tinggi semalam, Zambry pasti akan merayu lagi kepada Mahkamah Persekutuan. Kalau Mahkamah Rayuan memutuskan Zambry MB sah, Nizar pasti akan merayu kepada Mahkamah Persekutuan.

Sampai bila nak habis ni? Saya terjumpa satu petition online supaya pembubaran DUN di Perak. Walau bagaimana pun sepatutnya petition ini di sign oleh orang Perak jer tetapi sebenarnya petition ini tidak mempunyai apa-apa perubahan kepada kemelut politik Perak. Tetapi semakin ramai yang meminta biar rakyat yang memutuskan siapa Menteri Besar Perak seperti Suhakam, Ku Li dan sebagainya.

Petition ini boleh dicapai di

http://www.petitiononline.com/dun25334/petition.html"Gegaran Sudah Dirasai Di Putrajaya...Bakal Meletus Di Malaysia Bermula Di Jepun"


"Rahsia Buat Duit di Internet Sehingga Menghasilkan Pendapatan $3,046 Setiap Bulan Terbongkar!"


Rahsia Atas Ranjang | Untuk bacaan dewasa sahaja!

Turunkan berat badan secara sihat tanpa kenaikan semula sambil menjana pendapatan lumayan

Gempar!! Membongkar rahsia bagaimana seorang pelajar mampu memiliki Mercedes Benz SLK200 dan pendapatan sebanyak RM130,000 Sebulan!

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories0 comments

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates