Filem Islamik dari Hollywood |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }







Traitor walau pun dalam bahasa Melayu adalah pengkhianat adalah sebuah filem Hollywood yang islamik. Pengarahnya orang Islam juga barisan pelakonnya.

Filem ini bukan seperti biasa propaganda Barat kerana filem yang menerangkan secara detail tentang Islam.

Jika ingin mendownload filem tersebut melalui torrent, di bawah link filem tersebut tapi tengoklah di pawagam untuk menyokong industri filem yang Islamik.

Traitor[2008]DvDrip-aXXo

Subtitle untuk Traitor[2008]DvDrip-aXXo.avi




"Rahsia Mudah Dapat Zuriat"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Rahsia Atas Ranjang | Untuk bacaan dewasa sahaja!

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



7 comments

  1. AbDuL LuDiN  

    June 13, 2009 at 4:27 PM

    salam. saya ada tolong postkan link yang lagi laju kalo nak download.

    http://ludin18.blogspot.com/2009/06/traitor-mediafire.html

  2. Muzammil  

    June 13, 2009 at 6:08 PM

    Salam. Pengarahnya (Jeffrey Nachmanoff) bukan Islam. Cuma banyak membaca mengenai Islam dan juga meminta pandangan daripada orang-orang Islam.

    http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=48129

    http://www.sevenglobal.org/film/45-north-america/415-the-interview-traitor-director-jeffrey-nachmanoff.html

  3. Rosso  

    June 13, 2009 at 11:47 PM

    THanks for the link! Keep up the good work. Im your regular visitor for over 1 year plus!

  4. fauzan  

    June 15, 2009 at 9:02 AM

    Me too... ;)

  5. MadShinobi  

    June 19, 2009 at 9:17 PM

    Orang Islam ke buat filem ni... Tp solat pun tak berape betul.. betul ke orang Islam yang buat ni belalang..

  6. yaTieyuki  

    June 20, 2009 at 12:31 PM

    are you sure this film is produced to tell the truth about Islam?
    drpd apa yg sy tgk, filem ni mcm filem2 yg lain, menganggap org islam tu terrorist, bom sana bom sini.. ni ke namanya Islamik?
    mungkin cara penyampaian filem ni yang buat org keliru konon2nye mereka ni ikhlas nak cite psl Islam.. come on guys.. tgk tajuk pun dh tau..

  7. MadShinobi  

    June 21, 2009 at 1:10 AM

    Tenang yaTieyuki, yang itu pandangan orang bukan Islam, kita tak boleh nak buat apapun. Tapi filem ni bukan macam tu...
    Yang ditunjukkan adalah tentang bagaimana orang menggunakan nama Islam tapi degan cara yang salah dan tujuan yang salah.
    Cuba nilai cerita ini dengan nilaian yang positif. Yang penting tengok sampai habis dulu...

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates