Pengakuan ikhlas si penipu |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }





Berhati-hati menerima email @ chat di internet dengan warga Nigeria dan lain-lain African yang lain. Sudah banyak kes penipuan berlaku malah ada gadis Malaysia yang menjadi mangsa penyeludupan dadah.

Teknik ini dah berlaku lama tetapi masih berlaku lagi, so berhati-hati dan sendrik mau ingat!


Klik gambar untuk zoom in



"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"


"Gegaran Sudah Dirasai Di Putrajaya...Bakal Meletus Di Malaysia Bermula Di Jepun"

Rahsia Atas Ranjang | Untuk bacaan dewasa sahaja!

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



3 comments

  1. Al-Kaput  

    June 4, 2009 at 4:26 PM

    memang terbakar giler mamat tu :-)

  2. noreen  

    June 4, 2009 at 4:38 PM

    hahaha..bagus la ayat die..
    bleh la gune in future kalau ade mamat gelap nih nak mengayat menipu nih...kite kenekan depa balik.. =P

  3. elliashah  

    June 5, 2009 at 9:22 AM

    pernah main yang send via email tu, main sampai level ke appoint lawyer sendiri or diorang akan hire kan untuk kita and wat agreement paper.
    woo start jadi takut dan terus leave it the activity.
    memang penipu agaknya.

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates