Transformers melanggar Malaysia |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }







Demam transformers 2 melanda Malaysia. Di mana-mana ada gambar transformers sehinggakan anak kecil yang baru belajar bercakap pun pandai panggil pompomer. Di petronas, di KFC, di McD dan sebagainya semua ada kelibat robot ni.

Beginilah hebatnya promosi filem Mat Saleh. Mereka sanggup memperuntukkan jutaan ringgit hanya untuk kos promosi. Ini yang perlu kita pelajari, teknik pemasaran. Filem dah la best ditambahkan dengan promosi gempak lagi sebab tu diaorang untung beratus juta dengan sebuah filem.

Dah lama tak mendapat update cerita terkini berkenaan keruntuhan stadium Mizan yang runtuh, apa finding yang dapat selepas penyiasatan yang dilakukan?

Saja nak kongsi lagi kekereativan orang-orang kita berkenaan isu hangat ni. Orang kita semakin mahir menggunakan photoshop. Jangan salahgunakan kepandaian yang dimiliki untuk benda-benda yang melanggar perintah agama sudahlah. Gambar yang didapati dari komen pengunjung isuhangat





"WOW!!! SANGAT MUDAH, SANGAT SENANG & YANG PALING PENTING SANGAT LUMAYAN!!!"

"Pendapatan Menyentap, Berterusan Bersama Kryptonwork"

"Rahsia Mudah Dapat Zuriat"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Rahsia Atas Ranjang | Untuk bacaan dewasa sahaja!

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



2 comments

  1. ariyon176  

    June 29, 2009 at 11:40 AM

    betul la..ngan aku sekali demam coz kena ujan masa nk tengok tayangan pertama 24hb hari tue..gara2 transformers punya pasal..aku deman 2 hari..huhuhu

  2. ~@R33P~BlogSite  

    August 12, 2009 at 4:27 PM

    betol ker edit tu...
    optimus tu nmpak besar sgt la...
    elok ko buat layer shadow, baru nmpak btol2 kt citu...

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates