Keputusan MU lawan Malaysia |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

tip besarkan buah dada due 8 Sept







Keputusan Malaysia lawan Manchester United 2-3
. Malaysia hampir mengejutkan MU. Tahniah kepada pasukan Malaysia yang bermain dengan cemerlang sehingga hampir mendapat keputusan seri.MU mendapat gol ketiga di 10 minit akhir.

Dua jaringan Malaysia disumbangkan oleh Mohd. Amri Yahyah, manakala United memperoleh jaringan menerusi Nani dan Wayne Rooney. Amri yahya memang power terutama gol pertamanya itu dan pada perlawanan ini menunjukkan kelemahan penjaga gol Manchester United - Edwin van der Sar.

Sir Alex Ferguson tak nak ke beli Amri Yahyah ke? huhuhu.

Di bawah pula ialah video perlawanan MU dan Malaysia tadi iaitu video gol-gol yang dihasilkan.





"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Rahsia Atas Ranjang | Untuk bacaan dewasa sahaja!

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



6 comments

  1. CracKerzisme  

    July 19, 2009 at 8:59 PM

    malangnya penyokong malaysia yg menyarung jersi merah lebih ramai... masing2 sokong MU...

  2. Mohd Asnawi  

    July 20, 2009 at 12:23 AM

    tp deorg tu walaupn pkai jersi merah tp bile Malaysia gol deorg bersorak gak, semangat cintakan negara maseh ade lg....

  3. tawawfayakof  

    July 20, 2009 at 10:35 AM

    betul jugak tu...

    em, tapi macam tak berapa betul pulak <- ni tak terima kenyataan ke ni? huhu

    rasanya vandesar tak pandai bajet kot gol kat Malaysia ni kecik sikit. hu~ tah ye je.

  4. abikhsan  

    July 20, 2009 at 3:17 PM

    Ulasan aku pasal game MU boleh baca kat http://coretan-abikhsan.blogspot.com/

  5. adan  

    July 21, 2009 at 9:54 AM

    player MU masing-masing muke mcm dah blur jek..kalo dorg xdpt gol terakhir dan trikat 2-2 dgn Malaysia mcm mane la keadaannya....mesti pening kepala dorg

  6. t  

    July 21, 2009 at 4:52 PM

    kesiannnnnnnnnn........

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates