Bas terpanjang |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }





tip besarkan buah dada due 8 Sept



Bas terpanjang di dunia ialah dari negara China. Bas ini hanya boleh digunakan di jalan yang tiada simpang dan corner.

Lagi koleksi bas pelik di blog STRANGE PICTURES


"JOM TENGOK BAJU-BAJU NI TENGOK DULU KOT-KOT BEKENAN"

"DAFTAR PERCUMA*PART TIME DIRUMAH*BONUS MINGGUAN*$2,000-$5,000"

"HANGAT...JANA PENDAPATAN LUMAYAN SAMBIL MENJAGA KESIHATAN ANDA"

"Satu pendedahan mengenai KWSP - Ada sesuatu yang wajib anda tahu mengenai KWSP"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



3 comments

  1. zainuddin  

    August 17, 2009 at 5:29 PM

    macam mana dia nak buat U turn.......

  2. abikhsan  

    August 17, 2009 at 6:17 PM

    Bas ni jalan depan ke belakang aje. Stereng takde cuma gear depan dengan gostan je...

  3. abikhsan  

    August 17, 2009 at 6:17 PM

    This comment has been removed by the author.
Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates