Bertudung tetapi sexy |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }tip besarkan buah dada due 8 Sept

Bagaimanapun, jika diperhatikan, ramai di kalangan mereka yang berpakaian ketat dan tidak kurang yang berlengan pendek. Pakaian lengan 'three quarter' (tiga perempat) paling glamor dan popular di kalangan remaja bertudung.

*gambar hiasan

Suatu ketika dahulu, pakaian sedemikian begitu mengaibkan dan memalukan, namun kini seolah-olah ia menjadi pakaian yang dialu-alukan.

Mana tidaknya, pakaian sedemikian banyak bersangkutan dan berampaian di gedung pakaian di negara kita ini. Pelbagai fesyen baru hadir bagai cendawan tumbuh selepas hujan. Terdapat juga pakaian bersaiz kecil sehingga tidak keterlaluan jika kita katakan sekarang begitu sukar untuk membezakan antara pakaian kanak-kanak dan remaja.

Baca artikel penuh
"JOM TENGOK BAJU-BAJU NI TENGOK DULU KOT-KOT BEKENAN"

"DAFTAR PERCUMA*PART TIME DIRUMAH*BONUS MINGGUAN*$2,000-$5,000"

"HANGAT...JANA PENDAPATAN LUMAYAN SAMBIL MENJAGA KESIHATAN ANDA"

"Satu pendedahan mengenai KWSP - Ada sesuatu yang wajib anda tahu mengenai KWSP"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories1 comments

 1. Rohani  

  August 19, 2009 at 5:38 PM

  Salam,

  Pakai t shirt lengan pendek, mesti baju pun pendek kan. Itu pun dah dikira tidak menutup aurat sepenuhnya. pastu pakai sarung lengan yg ketat pula. memang la tutup tapi masih menampakkan bentuk sebenar aurat tersebut. Itulah yg dikatakan tutup aurat tapi telanjang! Tidak mendapat pahala malah mendpt dosa pula.

  Bagi saya Islam tidak menetapkan sebarang bentuk pakaian khusus, hanya menggariskan beberapa ciri bagaimana fesyen yang sepatutnya dan selaras dengan syariat, iaitulah :

  1.pakaian itu mestilah menutup aurat.
  2. Pakaian itu tidak terlalu nipis sehingga nampak bayangan tubuh badan dari luar.
  3. Pakaian itu tidak ketat atau sempit, tetapi longgar dan selesa dipakai. Tujuannya untuk menutup bahagian-bahagian bentuk tubuh yang menggiurkan nafsu lelaki.
  4. Warna pakaian itu tidak terlalu terang. Dalam hal ini warna-warna yang suram atau gelap adalah lebih baik sehingga tiada bernafsu lelaki melihatnya.
  5. Tidak memakai bau-bauan semerbak harumnya.
  6. Tidak menyerupai pakaian lelaki. Telah berkata Ibnu Abbas : " Rasulullah saw telah melaknat lelaki yang menyerupai wanita dan wanita-wanita yang menyerupai lelaki". (Riwayat Bukhari)
  7. Pakaian itu tiada menyerupai pakaian perempuan-perempuan kafir dan musyrik.
  8. Pakaian itu bukanlah bertujuan untuk libasush-shuhrah, iaitu pakaian untuk bermegah-megah, untuk menunjuk-nunjuk atau bergaya.

  Sekadar peringatan dan semoga kita wanita dpt muhasabah diri demi utk kebahagiaan dunia akhirat. Amin Ya Rab!

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

 • Chitika eMiniMalls
 • WidgetBucks
 • Text Link Ads
 • AuctionAds
 • Amazon Associates