Panduan Penuh Solat Sunat Terawih |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }tip besarkan buah dada due 8 Sept

Alhamdulillah, apabila muncul bulan Ramadhan, surau dan masjid di Malaysia penuh dengan jemaah yang ingin solat Isyak dan solat sunat terawih. Sampai nak park kereta pun payah. Kalau macam ni hari-hari kan bagus. Bukan menunggu bulan Ramadhan sahaja.

Lagi budaya orang kita masjid penuh hanya pada awal bulan puasa sahaja, semakin lama semakin kurang . Mungkin orang kita sibuk memenuhkan pusat membeli belah pula. Biasa la tu kan..yang semakin berseri wajahnya ialah tauke kedai pakaian, perabut , barangan hiasan, kedai kasut dan sebagainya.

Kalau di Plaza Angsana, JB tu kedai kasut yang sepanjang tahunnya lengang pun akan meriah apabila menjelang raya. Mungkin untung raya boleh cover setahun punya untung.

Berbalik kepada solat terawih yang kita buat setahun sekali tu, saya ingin berkongsi satu ebook yang diterbitkan oleh JAKIM, panduan solat sunat terawih.

Boleh download DI SINI


"Shopping di Giant, Kamdar dapat duit, isi minyak di Petronas dapat duit. Percuma RM50"

"JOM TENGOK BAJU-BAJU NI TENGOK DULU KOT-KOT BEKENAN"

"DAFTAR PERCUMA*PART TIME DIRUMAH*BONUS MINGGUAN*$2,000-$5,000"

"HANGAT...JANA PENDAPATAN LUMAYAN SAMBIL MENJAGA KESIHATAN ANDA"

"Satu pendedahan mengenai KWSP - Ada sesuatu yang wajib anda tahu mengenai KWSP"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories0 comments

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates