Pengakuan Fasha Sandha di myspace |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }








tip besarkan buah dada due 8 Sept

pengakuan Fasha Sandha

Fasha Sandha membuat pendedahan berani kisah hidupnya terutama lelaki yang hadir dalam hidupnya. Fasha Sandha mengakui pernah menerima lamaran Faizal (bekas suami Nora Danish) yang di gelarnya Jejai tetapi Fasha menolaknya.

Begitu juga hubungannya dengan QABIL AMBAK seorang Equastrian. Dari segi bahasa Fasha Sandha beliau menyenangi Qabil dan berharap perhubungan mereka berkekalan.



Berikut antara pengakuan Fasha Sandha di dalam myspace :

KAHWIN

Iniadalah pengakuan saya yang iklas. Sepanjang hidup saya,sudah 4 kali saya dilamar untuk dijadikan isteri dan sudah 4 kali saya menerima cincin..

Lamaran pertama adalah pada tahun 2007 oleh AllyIskandar. Saya menolak secara baik walaupun mama dan keluarga sukakan Ally. Saya menolak kerana kerana saya hanya menganggap dia sebagai seorang abang. Dia terlalu baik untuk saya.

Lamaran ke2 adalah daripada seorang VVIP yg sangat dikenali dari Brunei pada pertengahan2007. Saya menolak kerana saya langsung tidak mengenali vvip tersebut.Dia seorang peminat (tak mungkin saya ingin berkahwin dengan orang yangsaya langsung tidak kenal).

Lamaran ke3 adalah daripada Jejai (bekas suami Nora) pada Januari 2009. Saya mengambil masa yang panjang untuk berfikir tentang perkara tersebut kerana terlalu banyak masalah yang akan saya hadapi sekiranya saya berkahwin dengan jejai.

Lamaran yang ke 4- pada pertengahan Mac. Siapa lelaki itu? Siapa lelaki yang akan menjadi suami saya? Insyaallah,sayaakan umumkan pada hujung tahun ni. Saya Cuma minta agar jangan diberikan sedikit masa diatas sebab2 tertentu. Saya hanya menunggu masayang sesuai . Doakan agar tidak ada aral yang akan menganggu hubungan kami. Bukan saya tidak mahu berterus terang sekarang,..saya khuatir jika saya beritahu sekarang,perkara lain pula akan jadi. Lebih elok saya umumkan apabila masa yang sebenar sudah hampir tiba. Apapun,Kita hanya mampu merancang. Tuhan yangmenentukan

CINTA

Cinta saya adalah pada kerjaya saya, keluarga saya iaitu mama,daddy,farra sandha,fasyina sandha,Daniel,elisya sandha,mahsuri,dani raiyan,amirul

Pengurus saya,Nik yasmin dan p.a saya iaitu Jane Thomas.

Sahabatkarib saya sejak dibangku sekolah lagi iaitu nana, kakak angkatsaya,Maria Farida.adik angkat saya iaitu Natasha dan jimbit, juga Kawanbaik saya saerah dan Hafiz.

Tak lupa,

Cinta sayapadaTeman2 saya di myspace yang selalu bagi semangat pada saya.Semoga ketemu lagi. Salam ramadhan. Terima kasih kerana sudi mendengar luahan hati saya.

Terima kasih juga pada bloggers yang tidak jemu2 menghentam saya. Menabur fitnah. Memburukkan saya. Selagi anda masih menulis tentang saya (samada baik atau buruk),ianya membuktikan andamasih ingin ambil tahu tentang saya. Walaupun apa yang anda tulis adakalanya membuat saya menangis,saya tetap hargai.

Thanks again,

Nur Fasha Sandha
http://www.myspace.com/angel_fasha


"Student Buat RM1000 Sehari Bersama Ecofirst Products Secara Online/Offline"

"Shopping di Giant, Kamdar dapat duit, isi minyak di Petronas dapat duit. Percuma RM50"

"JOM TENGOK BAJU-BAJU NI TENGOK DULU KOT-KOT BEKENAN"

"DAFTAR PERCUMA*PART TIME DIRUMAH*BONUS MINGGUAN*$2,000-$5,000"

"HANGAT...JANA PENDAPATAN LUMAYAN SAMBIL MENJAGA KESIHATAN ANDA"

"Satu pendedahan mengenai KWSP - Ada sesuatu yang wajib anda tahu mengenai KWSP"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



1 comments

  1. ismail  

    September 30, 2011 at 12:46 AM

    peminat tertipu... baru baru nni akhbar Utusan malaysia (27 sept 201 ) si Artis .. Fasha sandha mengatakan nak buka Chinta (Salon ) cawangan satu lagi.. terkejut jugak along mendengar berita terkini .. Sebab along baru baru ke salon beliau dan apa yang along tahu dari mulut orang sekelingnya dan staff staff beliau dia ni ( fasha sandha) sudah bungkus tikar ( bangkrap)dan dah pun di ambil alih oleh org lain.. hanya nama salon Chinta masih digunakan pakai.. konon konon nya Business si Fasha sandha tu masih aktif.. Kenapa harus MALU.. adakah si Dia GILA GLAMOUR dan memang jenis species yg suka bercakap bohong dan penuh Kontroversi.. Konon nya Si artis ni nak Cover line sebab MALU pada Umum .. baru buka dah Bangkrap .. Kena Ingat lah fasha sandha.. yg Kl nie kecil.. Ko menipu macam mana pun akhirnya pecah juga tembelang dan temberang ko.. harap harap Melodi dan wartawan Hiburan media massa... jangan asyik kena tipu dan di permain- main kan oleh si Artis tua yg perasan sangat sangat. Lain kali kalau nak keluar kan Issue issue atris artis malaysia ni..... hati hati lah .. jangan hentam buta .. main bohhhhhhhhh saja

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates