(PERTANDINGAN) Pengkomen Paling Banyak Sempena Hari Kemerdekaan |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }





tip besarkan buah dada due 8 Sept



Blog Ohbayu.com telah mengadakan satu pertandingan "Pengkomen Paling Banyak Sempena Hari Kemerdekaan di blog OhBayu.com."

Jika anda mempunyai hobi sebagai pengkeritik dan pengkomen di blog-blog.. ini lah peluang anda untuk menunjuk skill komen anda, ini bukan sekadar komen tapi dapat duit pulak tuu.. hadiah amat lumayan la jugak.. cepat!!! sementara peluang masih terbuka.

Syarat-syarat pertandingan pengkomen :-

1. Sila guna nickname dan email yg sama agar mudah dikira jumlah komen anda.

2. Jumlah keseluruhan hadiah pertandingan ini adalah bernilai RM450

3. Hadiah diberi kepada tempat 1, 2 dan 3 manakala tempat 4 dan 5 adalah hadiah saguhati.

4. Kami juga masih mencari penaja yg berminat, kami akan memberi ruang iklan special pada penaja yg berminat.

5. Tarikh tutup pertandingan ini adalah pada 31 Ogos sempena hari kemerdekaan.

Apa lagi, nak duit raya senang? Hanya bagi komen jer..

JIKA ANDA BERMINAT BOLEH LAYARI : http://www.ohbayu.com



"JOM TENGOK BAJU-BAJU NI TENGOK DULU KOT-KOT BEKENAN"

"DAFTAR PERCUMA*PART TIME DIRUMAH*BONUS MINGGUAN*$2,000-$5,000"

"HANGAT...JANA PENDAPATAN LUMAYAN SAMBIL MENJAGA KESIHATAN ANDA"

"Satu pendedahan mengenai KWSP - Ada sesuatu yang wajib anda tahu mengenai KWSP"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



1 comments

  1. BlogAdmin  

    August 8, 2009 at 7:32 PM

    Pihak 59 Paintball ingin memberi T-Shirt eksklusif percuma pada pemenang. Saya akan hantar ke Pemenang melalu poslaju sebaik saja diumumkan nanti.
    Laman blog saya
    http://perakpaintball.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates