Resipi Ramadhan |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }







tip besarkan buah dada due 8 Sept

Di bulan puasa ni Bazar Ramadhan naik umpama cendawan lepas hujan. Para penjualnya pula ramai juga di kalangan yang baru nak belajar berniaga. Tu yang kadang-kadang geram tu nampak cantik menarik tapir rasanya hampeh. Tu yang ramai juga yang tidak suka berbuka puasa dengan kuih tunjuk ni dan lebih bahagia dengan buat hidangan berbuka puasa sendiri. Kata orang air tangan isteri/ibu tu kan banyak kelebihannya.

Ok kalau anda atau isteri anda suka membuat sendiri juadah berbuka, kadang-kadang pening juga kan nak buat menu apa pula hari ini.

Oleh itu saya kongsikan koleksi resepi yang sesuai untuk bulan Ramadhan ni.

Boleh download di sini

Takpelah kalau berniat membantu Melayu berniaga.

"Student Buat RM1000 Sehari Bersama Ecofirst Products Secara Online/Offline"

"Shopping di Giant, Kamdar dapat duit, isi minyak di Petronas dapat duit. Percuma RM50"

"JOM TENGOK BAJU-BAJU NI TENGOK DULU KOT-KOT BEKENAN"

"DAFTAR PERCUMA*PART TIME DIRUMAH*BONUS MINGGUAN*$2,000-$5,000"

"HANGAT...JANA PENDAPATAN LUMAYAN SAMBIL MENJAGA KESIHATAN ANDA"

"Satu pendedahan mengenai KWSP - Ada sesuatu yang wajib anda tahu mengenai KWSP"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



1 comments

  1. armouris  

    August 29, 2009 at 8:41 AM

    banyak info tentang puasa kat sini - Puasa @ Info-Kesihatan-Anda

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates