Virus lucah Facebook, Myspace,friendster dll |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }





tip besarkan buah dada due 8 Sept

Dari mailbox admin, sent by my friend,

Tak tau kebenarannya sebab belum jumpa. Saya pun kureng sikit dalam bab social online ni. Kat offline pun dah tak terlayan. hehe

Sekarang ini ade virus telah menjangkiti rangkaian Friendster,Tagged, MySpace, Facebook, dll Virus ini akn menghantar gambar-gambar lucah melalui comment kepada kita.

Sekiranya berlaku, seterusnya ia akan membuatkan kite ter SIGN OUT dengan sendirinya tanpa kita tekan LOG OUT.

Lepas kita SIGN IN balik, virus ini akan mula beroperasi dan ia akan menghantar gambar2 lucah itu kepada friend list kita di Friendster, Tagged, MySpace, Facebook, dll ni melalui comment dengan menggunakan name kita...secara langsung, ia dapat memburukkan name baik kita sendiri.



"JOM TENGOK BAJU-BAJU NI TENGOK DULU KOT-KOT BEKENAN"

"DAFTAR PERCUMA*PART TIME DIRUMAH*BONUS MINGGUAN*$2,000-$5,000"

"HANGAT...JANA PENDAPATAN LUMAYAN SAMBIL MENJAGA KESIHATAN ANDA"

"Satu pendedahan mengenai KWSP - Ada sesuatu yang wajib anda tahu mengenai KWSP"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



0 comments

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates