Email lawak |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

blacklist pun boleh pinjam due 15 okt

Tadi saya mendapat email spam yang lawak lagi. Benda ni dah keluar 2-3 tahun lepas tapi email berantai ni tetap berkitar di alam cyber dari satu email ke satu email dari mereka yang nak cari duit mudah.

Tajuknya:

FW: TERKEJUT! MICROSOFT BAYAR ANDA $ 241.00 SETIAP EMAIL!

Dear Friends,

Please do not take this for a junk letter. Bill Gates is sharing his fortune. If you ignore this you will repent later. Microsoft and AOL are now the largest Internet companies and in an effort to make sure that Internet Explorer remains the most widely used program, Microsoft and AOL are running an e-mail beta test.

When you forward this e-mail to friends, Microsoft can and will track it (if you are a Microsoft Windows user) for a two week time period.

For every person that you forward this e-mail to, Microsoft will pay you $245.00, for every person that you sent it to that forwards it on, Microsoft will pay you $243.00 and for every third person that receives it, you will be paid $241.00. Within two weeks!, Microsoft will contact you for your address and then send you a cheque..

Bestnya kan, lepas fwd berangan pula.Takkan la fwd email pun dapat duit hahaha lawak...lawak .. pecah perut. Isuhangat dah banyak kali keluar cerita email mengarut macam ni dulu.

So sesiapa yang dapat email camni tak payahlah forwardkan lagi. Delete jer la ni nanti sampai 10 tahun email ni tetap menyepam mailbox orang.


"Jawatan Kosong / Kerja Kosong di Kerajaan. Apply Sekarang!"

"bisnes online yang mudah dan gempak! duduk rumah pun duit masyuk!!"

"Gempak Sangat!!, Modal RM5.00 dan duit 100% ke akaun anda.Tiada risiko dan mudah"


"Best auto cars blog-Review dream cars,MotorShow,Jaguar,BMW,Ferrari,Lamborghini,Hyundai,Mercedes,Rolls Royce,Bently,Lexus,Honda,Toyota and more!"


"EUMORA, memberikan anda wajah yg cantik berseri, dan kesannya dpt dilihat hanya dlm 3 minit shj"


"Chatting pun boleh dapat duit..Hari-hari duit masyuk!"


"Ketahui bagaimana kami membantu beberapa pelajar sehingga mereka berjaya membuat sale RM226k hanya dengan online"


"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



2 comments

  1. Anak Perak  

    September 29, 2009 at 10:46 AM

    hahaha..dapat gak? lawak2....ehehhehehehhehehehe...

  2. NauFaLhaziQ  

    September 29, 2009 at 6:06 PM

    Tp kawan aku btol2 dpt..microsoft sent email mntak no akaun, lepas tu dia bank kin rm5k

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates