Jin bawah pokok |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

tip besarkan buah dada due 8 Sept

Biasanya bulan Ramadhan Syaitan kena ikat, tetapi Jin ni bukan dari keluarga Syaitan kot. Atau benarlah dari ceramah yang aku dengar syaitan kena ikat tu atau tidak terpulang kepada nafsu masing-masing. Sebab tu ramai yang berpuasa tetapi hanya mendapat lapar dan dahaga sahaja.

Walaupun kita dah di zaman ICT ni pun, perkara-perkara mistik ni masih ada kerana kita mesti percaya kepada benda-benda ghaib itu ada. Hanya Allah yang Maha Mengetahui.

Ingatlah, syaitan akan sentiasa menggoda manusia sehingga hari Kiamat. Ya Allah selamatkan lah aku dari syaitan yang direjam.


Seorang mangsa yang lesu selepas diserang histeria dipapah keluar dewan peperiksaan untuk dipulihkan di Temerloh semalam.

Oleh HAFIZ ABBAS

TEMERLOH - Sebatang pokok balak yang berada di hujung padang Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Paya Pulai di sini didakwa mungkin menjadi punca beberapa siri serangan histeria terhadap 85 pelajar perempuan sejak lima bulan lalu.

Pokok setinggi 10 meter itu tumbuh di pinggir hutan yang bersempadan dengan pagar padang sekolah berkenaan.

Dalam satu kes, seorang mangsa dikatakan telah dirasuk dan menjerit-jerit meminta dihantar ke pokok itu bulan lalu.

Seorang mangsa serangan histeria yang hanya mahu dikenali sebagai Rin memberitahu Kosmo! : "Apabila cikgu tanya, dia (mangsa) kata tempat asalnya itu ialah bawah pokok di hujung padang sekolah.''
"Best auto cars blog-Review dream cars,MotorShow,Jaguar,BMW,Ferrari,Lamborghini,Hyundai,Mercedes,Rolls Royce,Bently,Lexus,Honda,Toyota and more!"


"EUMORA, memberikan anda wajah yg cantik berseri, dan kesannya dpt dilihat hanya dlm 3 minit shj"


"Chatting pun boleh dapat duit..Hari-hari duit masyuk!""Ketahui bagaimana kami membantu beberapa pelajar sehingga mereka berjaya membuat sale RM226k hanya dengan online"


"Student Buat RM1000 Sehari Bersama Ecofirst Products Secara Online/Offline"

"Shopping di Giant, Kamdar dapat duit, isi minyak di Petronas dapat duit. Percuma RM50"

"Satu pendedahan mengenai KWSP - Ada sesuatu yang wajib anda tahu mengenai KWSP"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories2 comments

 1. Iz_JaT  

  September 14, 2009 at 3:34 PM

  camana la leh kena rasuk, payah2..
  susah camani.. tenaga dalam diri x kuat

  :(

 2. zhuzzir  

  September 14, 2009 at 9:08 PM

  Sbnarnya yg di maksudkn syaitan tu ialah sifat@sikap@nafsu jahat yg tidak bersumberkan ketuhanan, sbb tu ada syaitan jin & syaitan manusia yg mna mrujuk kpd sifat2 buruk makhluk! Dlm surah an-nas ayat trakhir juga boleh mbawa maksud memohon perlindungan Allah drpd kejahatan (syaitan) jin & manusia. Jin yg juga makhluk spt mnusia bebas di dlm bln ramadhan, kcuali yg dr kturunan iblis (termasuklah iblis skali) dan jin (juga) mnusia yg berperangai syaitan!!!
  wallahualam

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

 • Chitika eMiniMalls
 • WidgetBucks
 • Text Link Ads
 • AuctionAds
 • Amazon Associates