KFC menipu dalam menu udang? |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }







tip besarkan buah dada due 8 Sept

Gambar hidangan terbaru KFC shrimp stix (iklan kat TV tu yang ada udang) yang diambil dari web KFC



Saya pun dah lama tak pergi KFC selalu pergi MB jer tapi dari gambar yang diterima, inilah saiz sebenar Shrimp stix yang saya muat turun dari blog mind-thinker. Saiz yang jauh berbeza dengan saiz ayam berbanding dengan promo KFC.





"Ketahui bagaimana kami membantu beberapa pelajar sehingga mereka berjaya membuat sale RM226k hanya dengan online"


"Student Buat RM1000 Sehari Bersama Ecofirst Products Secara Online/Offline"

"Shopping di Giant, Kamdar dapat duit, isi minyak di Petronas dapat duit. Percuma RM50"

"JOM TENGOK BAJU-BAJU NI TENGOK DULU KOT-KOT BEKENAN"

"Satu pendedahan mengenai KWSP - Ada sesuatu yang wajib anda tahu mengenai KWSP"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



11 comments

  1. fique  

    September 7, 2009 at 12:13 AM

    yup..aku pn pnh terkena baru2 ni time bke pose..terkejut gler aku ble dpt..mmg secoet jer..mmg xptut.. iklan pnye la gempak..!!

  2. Mohd Ammar  

    September 7, 2009 at 12:14 AM

    langsung xsedap,
    rasanya memualkan, rasa cm nk termuntah jer bila makan.

  3. Rosso  

    September 7, 2009 at 6:23 AM

    Hahaha.. AKu ingatkan aku je yg komplen benda ni...

    dahla udang sikit..

  4. ♥Yuki♥@♥Fariza♥  

    September 7, 2009 at 9:00 AM

    aku x makan

    boikot

  5. Webmaster_smkp  

    September 7, 2009 at 9:51 AM

    selalu iklan tak sama dengan yg sebenar.. iklan burger macD pun sama gak.. nampak besar tapi sebenarnya kecik je...

  6. NauFaLhaziQ  

    September 7, 2009 at 11:22 AM

    biasala tu..tu kalau dlm istilah law, nama dia "mere invitation to treat"..dia wat camtu utk lariskan bisnes dia..tp korg xde hak nak saman ke ape

  7. ano  

    September 7, 2009 at 2:02 PM

    smlm mase beratur dh terdetik nk order menu ni.bile tgk org dpn menu ni terus x jadik nk order

  8. Lady Y  

    September 7, 2009 at 3:44 PM

    ala,dh nama pun IKLAN...
    mestila advertise gmbo2 yg menarik..

    kalau x,xde la org nk membelinye kan..hehe

  9. Trichomonas  

    September 7, 2009 at 5:18 PM

    dah terkena mcm ni,cukup la skali tu je mkn,pasni mintak maaf la..klu dpt free mcm baucer tu ok la layan..

  10. abikhsan  

    September 8, 2009 at 12:38 AM

    Promo KFC memang bangang tahap gaban. Macam promo lunch pack utk Nasi ayam... Memang murah RM5++ tapi takde sup. Takkan nak makan nasi kosong dgn ayam. Bila minta sup.. dia kata ada extra charges... tak ke bangang tu... Standard nasi ayam mesti ada kush sup... Tobat tak nak order Nasi Ayam KFC. KFC memang desperate nak lawan dengan Mc D pasal Mc Value luch...

  11. FROZENinHELL  

    September 9, 2009 at 12:11 AM

    betul tu!! tgk2 kecik benor.. siot jerk!! mc gampang tul.... udang tu mcm xmasak jer.. cheeehh

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates