Gambar Azeez ditumbuk penyokong PAS di Bagan Pinang |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

Sistem pembelajaran cemerlang due 15 okt

blacklist pun boleh pinjam due 15 okt

Ni yang aku pening dengan politik ni. Tak faham aku.



Gambar dai Utusan. Azeez dilaporkan cedera kerana ditumbuk penyokong PAS. Ini pula dari Harakhadaily. PAS juga menawarkan RM1000 jika ada orang yang boleh bagi gambar Azeez ditumbuk.

Image (Gambar 3: Azeez dan rombongan berlalu pergi tanpa sebarang insiden)

Sementara itu, Naib Presiden PAS, Salahuddin Ayub mendakwa Azeez hanya mereka-reka cerita yang dia dipukul oleh penyokong pembangkang sewaktu penamaan calon semalam.

Salahudin berkata, Azeez telah datang menemuinya dan memberitahunya yang dia telah dipukul oleh sembilan pemuda PAS.

Katanya, sekiranya benar Azeez dipukul oleh sembilan orang, sekurang-sekurang tentu ada tanda bengkak atau cedera.

Bagaimanapun, menurut Salahuddin yang juga ahli Parlimen Kubang Krian, dia tidak nampak apa-apa kesan pada Azeez.

Malah, katanya, baju Azeez juga bersih dan tiada tanda kotor sebagai bukti berlaku pergelutan antaranya dengan mereka yang menyerangnya.




"Jawatan Kosong / Kerja Kosong di Kerajaan. Apply Sekarang!"

"bisnes online yang mudah dan gempak! duduk rumah pun duit masyuk!!"

"Gempak Sangat!!, Modal RM5.00 dan duit 100% ke akaun anda.Tiada risiko dan mudah"


"Best auto cars blog-Review dream cars,MotorShow,Jaguar,BMW,Ferrari,Lamborghini,Hyundai,Mercedes,Rolls Royce,Bently,Lexus,Honda,Toyota and more!"


"EUMORA, memberikan anda wajah yg cantik berseri, dan kesannya dpt dilihat hanya dlm 3 minit shj"


"Chatting pun boleh dapat duit..Hari-hari duit masyuk!"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



11 comments

  1. ROSYATINI  

    October 7, 2009 at 7:29 AM

    mmg rekaan pun. yg aku tau, msa kuar kat berita tv3 die ckp kena tumbuk kt belakang tengkuk die. mase 2 k jer. pas 2 dlm utusan tunjuk siap berbalut leher mcm patah tengkuk plk. itu wayang abg sudah lama main daaaa..

  2. AleXeNdEr reEz  

    October 7, 2009 at 9:12 AM

    Ingin membantu umat islam sambil menjana pendapat lumayan??

    sertai SCOREA (hubungi radzi-013-4372508 utk maklumat lanjut)

  3. Asrol Budi  

    October 7, 2009 at 10:43 AM

    Wayang Oh Wayang...!!!!

  4. Nan_travolta  

    October 7, 2009 at 3:42 PM

    aku xtahu ar aper nk jadi..masing2 ada agenda...weh sedar ckit kita nie org Islam..nk pecah belah pasal aper...

  5. muhammad qiraf lamka  

    October 7, 2009 at 5:01 PM

    minx tolong admin post isu pendermaan organ setelah kita meninggal dunia..
    mungkin ramai yg berminat mengetahuinya..
    ini link sy,
    www.dermaorgan.blogspot.com

  6. abikhsan  

    October 7, 2009 at 6:53 PM

    Kena pukul kat pintu masuk dewan.. tempat public... ada ribu-ribu orang yang tengok... Bukan kena pukul kat belakang lorong....

    Mustahi takde saksi..

  7. CAMCA EMAS  

    October 7, 2009 at 7:25 PM

    pas mmg mcm tue..belasah org pastu ckp lakonan la sandiwara la..memang mcm gampang..

    tolak lah pas demi Islam yg tercinta!

  8. NauFaLhaziQ  

    October 8, 2009 at 12:22 AM

    ni pukul diri sndiri kot ni?x caye cuba tanye mahathir, ni msti kes cam anwar tumbuk mata dia sndiri ni. Xpon mcm kes beng hock yg terjun dari bangunan tu. Org Pas ni pon satu, lenkali jgn la tumbuk kat tengkuk dia, tumbuk kat telur dia..kasi mandul sket..xde dah keturunan UMNO pasni..aman Malaysia ni dari perasuah

  9. kuriewak  

    October 8, 2009 at 1:09 AM

    usihh bahaya tul penyokong PAS nih... boleh pukul orang tanpa meninggalkan sebarang kesan... huhuhu ajaib sungguh...

  10. Dhia_Farish  

    October 8, 2009 at 11:18 AM

    gamba tu btl ke.kt rombongan azeez,tp nape bwk bendera PAS???sjk bile plak si bos DAP tu join UMNO...alahaii..kalau la nk mengata pon....

  11. nu_Ox3r  

    October 8, 2009 at 3:25 PM

    patut terplih masuk anak wayang musim ke 2.dan2 guna bnda tu kt tengkuk.slmt kt tengkuk,klu kt anu,wat gak kot.nama pn umno

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates