Mak tak guna |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

due 21 Nov

Sistem pembelajaran cemerlang due 15 okt

Dari mailbox admin. Tak pasti kesahihannya kerana tidak dinyatakan sumber. Katanya ni la minah yg tak guna yg menyebabkan anak dia mati kerana negro tu......


"Bina Empayar E-commerce Anda Dari Rumah & Jana Pendapatan Sehingga RM1000 Sehari"

"LEVIS DAN JEANS TERHANGAT DESIGN JAPAN&HONG KONG"


"INGIN MENJANA INCOME RIBUAN RINGGIT SEMINGGU?HANYA DI RUMAH!PENDAFTARAN ADALAH PERCUMA !"


"BISNES GLOBAL CUMA RM35, SAMBIL MILIKI WEBSITE SENDIRI"


"Pakej fotografi perkahwinan TERMURAH dan EKSKLUSIF bermula dari serendah RM200!!"


"JOM TENGOK-TENGOK JERSEY BOLA BAIK PUNYA!!!"


"Pakej fotografi perkahwinan TERMURAH dan EKSKLUSIF bermula dari serendah RM200!"


"Jana Income Dari Rumah Dengan Dua Jam Sehari Sahaja"


"Jawatan Kosong / Kerja Kosong di Kerajaan. Apply Sekarang!"


"bisnes online yang mudah dan gempak! duduk rumah pun duit masyuk!!"


"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"


Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



6 comments

  1. Hidayah Humairah  

    October 24, 2009 at 9:44 AM

    muka pun mcmnegro.layak sgt la.

  2. noreen  

    October 24, 2009 at 11:16 AM

    kerana negro itam legam tu sampai hati bior anak kecil di rogol, di liwat, di dera fizikal mental...ape la dosa budak tu dapat mak perangai lagi teruk dari binatang...semoga ko dapat balasan setimpal dgn negro itam ko tu!! amin...

  3. ekinmanis  

    October 24, 2009 at 4:52 PM

    muke wanita ini seperti noryn aziz..kebetulan..hehe

  4. myself  

    October 25, 2009 at 5:13 PM

    binatang pun xteruk mcm tu.dorg tu lebih teruk dari setan..huhu... sedih ada manusia mcm tu...

  5. Mohamad Razif  

    October 25, 2009 at 5:43 PM

    Tak sama la. Last time kuar dalam berita mak budak tu macam budak skolah je. Kulit cerah dari gambaor ni. Muka bujur sirih. Ni gambor lain ni.

  6. selambeyaya  

    October 26, 2009 at 8:43 AM

    ye aku rase pun bukan ni orangnye...

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates