Malaysia kena kencing |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

due 21 Nov

Sistem pembelajaran cemerlang due 15 okt

Saya baru nak upah orang Indonesia buat renovate rumah tapi bila tengok gambar yang dibuat oleh orang Indonesia ni rasa macam nak cancel jer. Baik upah dengan Cina dari nak upah sesama Islam tetapi mereka memandang hina dan benci kepada kita.







Sedangkan di akhbar kita ada iklan promosi melawat Indonesia. Baik pergi melawat Beijing.


Siapa yang iblis? Patriotik tak bertempat lor..


"Bina Empayar E-commerce Anda Dari Rumah & Jana Pendapatan Sehingga RM1000 Sehari"


"LEVIS DAN JEANS TERHANGAT DESIGN JAPAN&HONG KONG"


"INGIN MENJANA INCOME RIBUAN RINGGIT SEMINGGU?HANYA DI RUMAH!PENDAFTARAN ADALAH PERCUMA !"


"BISNES GLOBAL CUMA RM35, SAMBIL MILIKI WEBSITE SENDIRI"


"Pakej fotografi perkahwinan TERMURAH dan EKSKLUSIF bermula dari serendah RM200!!"


"JOM TENGOK-TENGOK JERSEY BOLA BAIK PUNYA!!!"


"Pakej fotografi perkahwinan TERMURAH dan EKSKLUSIF bermula dari serendah RM200!"


"Jana Income Dari Rumah Dengan Dua Jam Sehari Sahaja"


"Jawatan Kosong / Kerja Kosong di Kerajaan. Apply Sekarang!"


"bisnes online yang mudah dan gempak! duduk rumah pun duit masyuk!!"


"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"


Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



9 comments

  1. askmaniss  

    October 23, 2009 at 4:42 AM

    emmm....beginilah...mungkin banyak lagi benda lain yang mereka buat tetapi kita tak tahu....kadang kala kita memikirkan mereka adalah jiran kita, tetapi mereka anggap kita musuh mereka....sedangkan kita pula susah payah nak bantu mereka ....daripada sibuk nak menyapu negara kita, baik la mereka pergi menyapu israel durjana tu, banyak faedahnya...itu la, orang tak reti bersyukur

  2. selambeyaya  

    October 23, 2009 at 8:04 AM

    betul tu askmaniss...

    yang sibuk nak hentam malaysia ni mungkin org bukan Islam indonesia..

  3. Tayadih Maysia  

    October 23, 2009 at 8:27 AM

    bro,

    jangan hanya kerana kerbau seekor, habis orang lain terpalit oleh lumpur...

    www.duniacacamarba.blogspot.com

  4. wandi  

    October 23, 2009 at 1:07 PM

    This comment has been removed by the author.
  5. ♥Ms Yuki♥  

    October 23, 2009 at 4:26 PM

    ni aku geram ni..
    xtau erti kejiranan..
    stgh dr mrk cetek tol..
    mrk mmg x sedar2 !

  6. Shahira Izwanie Sinan  

    October 23, 2009 at 4:28 PM

    saya rasa cuma org padang shaja yg pertimbangkan malaysia. itu pun sebab malaysia bantu dia. ish. yg lain tuh sedar diri.

  7. Prince Of Games  

    October 23, 2009 at 11:31 PM

    kawan aku pernah pergi aceh utk misi bantuan selepas tsunami...bila singgah di masjid2 kat sane ada satu je tandas yg berpintu..yg lain terbukak...yg paling mengejutkan seorang lelaki berpakain jubah kencing berdiri..bila di teliti mmg org sane kencing berdiri...ada satu je tandas berpintu utk melaborrrr....huhu...rosak!!..ape nak jadi....

  8. Zaaba  

    October 23, 2009 at 11:36 PM

    celaka. HaramJ la diorg ni... x sedar diri merempat...

  9. abikhsan  

    October 26, 2009 at 10:05 AM

    Buat Cik Shahira... Orang kat padang Sumatera baru ni kan yang baling flight bantuan kemanusiaan dari Malaysia...

    Lalu kat Highway PLUS kat area Kajang ada billboard besar Melawat Indon dengan gambar awek tengah buat tarian pendet... Nyampah aku...

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates