ISUHANGAT TELAH BERPINDAH |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

Terima kasih kerana mengunjungi blog isuhangat, mulai 11/11/09 blog isuhangat telah berpindah ke domain baru.

Kami akan update isuhangat seperti biasa di blog baru.

URL blog isuhangat yang baru ialah:

http://www.isuhangat.net/


tq
~Admin Isuhangat~

Related Posts by Categories



7 comments

  1. alerina  

    November 25, 2009 at 1:28 AM

    kenapa domain baru takleh enter??kene letak password?kecewa la mcm ni...baca isuhangat dah jadi routineee kuu..help

  2. CikguNikblog  

    November 25, 2009 at 7:54 AM

    Saya dah lama menjadi peminat isuhangat......tapi knp skg tak boleh enter.....bagi password semua tak betul pula.....

    dari : fana44@yaho.com

  3. My Perfect Fit Shoppe  

    November 25, 2009 at 8:33 AM

    haah....sy pon nape nakk ena letak password lak?camna nak baca info2 yg bagus n best dlm ni kalo dah kena letak password

  4. Admin  

    November 25, 2009 at 9:19 AM

    Salam,

    Maaf kenkawam. Ada masalah server. Pihak hosting minta saya upgrade ke mini server kerana fail isuhangat besar dan mempunyai pengunjung lebih kurang 5K sehari tidak dapat menampung bandwith.

    Diharap masalah ini dapat settle dengan cepat.

    Jika makan masa 3-4 hari. Saya akan update di isuhangat.blogspot semula.

    Terima kasih kerana terus menyokong isuhangat!

  5. pojie  

    November 25, 2009 at 2:14 PM

    patut la tak dpt bukak.. huhuh.. tak per.. setia menunggu.. janji ade isu best ( ^^,)

  6. Aizat Amzar  

    November 25, 2009 at 2:27 PM

    owh, patot xleh masok.. phm3.. chaiyok admin..

  7. askmaniss  

    November 26, 2009 at 10:32 AM

    aduh....keciwa sungguh x dapat bukak isuhangat....semua yd ada depan mata kena leter....w/bgmanapun, sy memahami masalah tuan....nasib baik ada update kat isuhangat 'lama', hilang la rindu...tima kasey, tima kasey....

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates