Jangan biar anda diselumbungi misteriii..jeng,jeng |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

due 18 Nov

due 21 Nov

Cerita hantu budak TM, tak tau betul ke tak..
From: Asrul Effandi Sent: Friday, October 30, 2009 8:59 PM
Td pergi ibusawat sg buloh terima barang,terasa nak gi bilik fiber yg yg penuh dgn alat dan patchcord yg serabut tu serabut mata memandang..tel kontrator jak,bila nak kuar ini aku nmpak!...mak ehh apa tu?
Tangkap gambar terus cabut lari..dalam otak korang mesti ckp org tgh solat tu..tp apa aku nak ckp plak,itu bukan tmpat smbhyg,surau lelaki dan prmpun ada tak jauh pun dr situ!nak rukuk pun xlepas tu..klu aku prmpuan pun aku xkn dduk dlm bilik itu yg gelap dn solat sorg2 di exch sg buloh yg tkenal dgn misterinya,..siapkah dia?






"Bina Empayar E-commerce Anda Dari Rumah & Jana Pendapatan Sehingga RM1000 Sehari"


"LEVIS DAN JEANS TERHANGAT DESIGN JAPAN&HONG KONG"


"INGIN MENJANA INCOME RIBUAN RINGGIT SEMINGGU?HANYA DI RUMAH!PENDAFTARAN ADALAH PERCUMA !"


"BISNES GLOBAL CUMA RM35, SAMBIL MILIKI WEBSITE SENDIRI"


"Pakej fotografi perkahwinan TERMURAH dan EKSKLUSIF bermula dari serendah RM200!!"


"JOM TENGOK-TENGOK JERSEY BOLA BAIK PUNYA!!!"


"Pakej fotografi perkahwinan TERMURAH dan EKSKLUSIF bermula dari serendah RM200!"


"Jana Income Dari Rumah Dengan Dua Jam Sehari Sahaja"


"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"


Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



7 comments

  1. indraputra80  

    November 5, 2009 at 1:46 AM

    Asrul Effandi

    Jangan pelik jangan hairan.

    Perempuan tur sedang berkhalwat,mengerjakan perintah Tuhan,

    Mungkin di situ die lebe khyusuk dan mengelak dari bidaah dan gangguan.

    Dulu dalam gua pon orang sembahyang.,termasuk Nabi berkhalwat di gua Hira'ada di catat dlm Alquraan.

    Yang susah ada lah mereka yang tak mau sembahyang.,mcm mcm alasan ,tengok orang sembahyang di katakan hantu atau pon syitan.

    Ambik gambar tuduh yg.bukan bukan.

    He!he!jgn maree.

  2. reborn  

    November 5, 2009 at 9:26 AM

    tak kan hantu kot..mcm ada selipar je kat situ..hantu skrg dh tau pkai selipar ke..

  3. ashlee  

    November 5, 2009 at 10:09 AM

    solat tuhh

  4. abikhsan  

    November 5, 2009 at 11:55 AM

    Orang la.. memang surau kat tempat lain, mungkin dia tertinggal barang kat situ and pi ambik..

  5. ♥Ms Yuki♥  

    November 6, 2009 at 12:12 PM

    hahahahahaha

    selidik dulu...

  6. Rizal  

    November 8, 2009 at 9:22 PM

    Tah.. tah.. kak security tgh solat kot. Gambar dekat cable tu mmg nampak kecik, tapi kawasan yg diorg shot pakai telekung tu nampak mcm luas sikit.

    Selipar pon ada.

  7. Kumprinx  

    December 2, 2009 at 7:17 AM

    pinjam masuk Gambarhantu.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates