Download lagu raya |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }



klik di sini untuk mengetahui kaedah menjana pendapatan internet yang terbukti

Demam lagu raya dah bermula tapi sebenarnya dah lama pun kedengaran di shopping-shopping complex. Malah pada malam 31 Ogos sehari sebelum puasa pun aku dah dengar di Giant IOI Kulai dan aku siap shopping baju raya anak aku lagi. Bukan ghairah nak beraya cuma berbajet. Kena pandai budget sekarang ni. Beli sikit-sikit. Kalau boleh masa jualan karnival bulan Jun tu hari dah beli. Paling best offer pada aku ialah Jusco. Real punya offer..

Sekarang ni pembeli mesti kena berhati-hati dan berbelanja dengan bijak. Kalau dah kata ada offfer 50% tapi harga masih RM40-RM50 untuk baju budak apa kejadahnya.. Takkan harga asal sehelai baju budak branded sampai RM100? Aku tak berani kata shopping complex tu tipu tapi.....sendrik mau ingat..!

16 Lagu Lagu Hari Raya
=============================================

01 - Black Dog Bone - Cahaya Aidil Fitri.mp3 (3.4MB
02 - Sharifah Aini - Suasana Hari Raya.mp3 (2.3MB
03 - Aman Shah - Kepulangan Yang Dinanti.mp3 (3.5MB
04 - Saloma - Selamat Hari Raya.mp3 (2.4MB
05 - Hail Amir & Uji Rashid - Seloka Hari Raya.mp3 (2.8MB
06 - Sudirman - Dari Jauh Kupohon Maaf.mp3 (3.5MB
07 - Ahmad Jais - Selamat Hari Raya.mp3 (2.4M
08 - Junainah - Suasana Riang (Di Hari Raya).mp3 (3.0MB
09 - Sanisah Huri - Aidil Fitri.mp3 (3.4MB
10 - Noorkumalasari - Pulang Di Hari Raya.mp3 (2.8MB
11 - DJ Dave - Menjelang Hari Raya.mp3 (3.1MB
12 - Fazidah Joned - Selamat Hari Raya.mp3 (2.4MB
13 - Rosemaria - Di Pagi Aidil Fitri.mp3 (3.4MB
14 - P. Ramlee - Dendang Perantau.mp3 (2.5MB
15 - Sanisah Huri - Bersabarlah Sayang.mp3 (3.3MB
16 - Rafeah Buang - Bila Takbir Bergema.mp3 (2.5MB

CLICK HERE TO DOWNLOAD LAGU RAYA 2

Credit to opensecret

Related Posts by Categories



4 comments

  1. aizuddin ardi  

    September 18, 2008 at 1:15 PM

    This comment has been removed by the author.
  2. aizuddin ardi  

    September 18, 2008 at 1:16 PM

    This comment has been removed by the author.
  3. aizuddin ardi  

    September 18, 2008 at 1:19 PM

    lawati lah niddas.net untuk lebih lagi lagu raya

  4. AbDuL LuDiN  

    September 6, 2009 at 7:00 PM

    ludin18.blogspot.com juga ada banyak link lagu raya.tq

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates