Driver yang bangang! |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }







Contoh pemandu kereta Malaysia yang bangang,sombong dan hampeh! Dah la parking kat tempat handicap, park kat tengah-tengah pulak tu.

Related Posts by Categories



2 comments

  1. blogger kampung  

    September 26, 2008 at 4:23 PM

    kalau macam ni punya letak kereta, aku akan buat macam mohdismail (www.mohdismail.net)..tulis nota bg kt di..selit kat wiper.

  2. Khalid Abdul Mutalib  

    October 6, 2008 at 1:38 PM

    Apa.. la.. mungkin dia tu cacat kot. Masa dia nak parking, ada kereta kat sebelah kiri dia. So nak bukak pintu dan nak kuarkan kerusi roda dia yang jenis sebesar katil perlukan space. Tu pasal la dia amik site dikit sebelah kiri.. hehehehe

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates