Ramadan - Tetamu Yang Dirindui |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }



klik di sini untuk mengetahui kaedah menjana pendapatan internet yang terbukti



Amat sesuai dan bertepatan dengan suasana menghadapi bulan Ramadan ini.
Sangat laris dipasaran sekarang.
Dapatkan naskah untuk anda dan keluarga, hubungi
Ustaz Haji Raziman Awang : 019-9132773

Related Posts by Categories



2 comments

  1. anti korupsi  

    September 9, 2008 at 1:23 PM

    camner nak baca balik artikel yang lama. kat page ni dah takde old post. or blog ni cuma ade artikel yang ada sekarang ni jer

  2. Admin  

    September 9, 2008 at 3:21 PM

    boleh tengok dekat label atau di atas post tu ada : file under...

    tq

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates