Saiful Bukhari saman blog |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }



gambar saiful bukhari@isuhangat

PETALING JAYA 3 Mac – Bekas pembantu Datuk Seri Anwar Ibrahim, Mohd. Saiful Bukhari Azlan hari ini membuat laporan polis terhadap pahangdaily.blogspot.com kerana menyiarkan enam artikel berunsur fitnah dan berniat jahat terhadap dirinya.

Mohd. Saiful yang ditemani bapanya, Azlan Mohd. Lazim dan peguam membuat laporan di Balai Polis Damansara kira-kira pukul 11.30 pagi ini.

Beliau juga akan memfailkan saman terhadap laman blog berkenaan.

Antara lain kandungan blog yang diyakini didalangi sebuah parti politik di Pahang itu mendakwa kemaluannya kini semakin bernanah dan dia sukar untuk membuang air kecil.

Laman blog itu turut menyebut, Mohd. Saiful kini terpaksa menggunakan tiub yang dipasang pada badannya untuk membolehkan beliau membuang air besar. – Utusan.

Setiap kali hampir pilihanraya mesti Saiful ni muncul ek. Apa agaknya pekerjaan dak saiful ni sekarang ya.

4 Panduan tarik pengunjung ke blog anda P.ERCUMA!

Cara Melambatkan Pancutan (18+ sahaja!)

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



1 comments

  1. jumbut  

    March 4, 2009 at 4:02 PM

    Salam persaudaraan sesama Islam,
    Aku rasa orang yang tulis blog ni dah takdak keja lain latu...asyik nak buat dosa je...atau pun dia dah banyak pahala dah, nk buat dosa la pulok...dia buat camtu sebab si anuar tu asyik dok bedolak-dalik je...tambahan pula dah nak dekat perbicaraan ni, tak senang duduk rasanya. Nanti satu persatu bukti timbul, skg ni pun dah nakpak skit2 dah, siap ada klip video lagi. Pihak polis tak mau memalukan dia dikhalayak lagi. Tunggu hari dan waktunya,kt akan dpt lihat semua keburukan seorang pemimpin yang disanjung-sanjung tu...skg ni dia pun tak berani bersuara lebih,dah tak buat road show...maklumlah sibuk dok fikir apa pulak helah nak reka untuk alih pandangan masyarakat supaya simpati dgn dia. Keadilan konon...kalau memihak dia adil tp kl tak memihak terus di hukum zalim. Sabar la Saiful, biar apa orang cakap asalkan Allah tahu apa yg kita lakukan. Hang jgn dok gelabah sangat,jgn dok buat road show macam depa,jgn jadi mcm depa tak bertamadun bersidang bawah pokok tepi jalan...
    Allah bersama orang-orang yang benar dan teraniaya... AMIN...

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates