Lidah bercabang |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }



pinjam duit

Biasanya apabila emak membebelkan anaknya yang bermulut kepoh "aku zip mulut ko karang!", rupanya ada orang dah ikut kata-kata emaknya tu tetapi tersalah pasang zip, di pasangnya kat lidah pulak.

Horrible body piercing @ strange world

Mesti ada yang kata " elehhh photoshop jer tu" pada yang tahu menggunakan perisian photoshop atau ada yang sebenarnya tak pernah tengok pun perisian photoshop tu macam mana. huhu. Hanya otai photoshop sahaja yang boleh edit gambar camni.

Tapi sebenarnya gambar lidah berzip di atas ni bukan dari photoshop, ni real la bai...

Kalau tak percaya moh ke blog STRANGE WORLD


1000 USAHAWAN TOPUP E-LOAD DIKEHENDAKI, UNTUNG SEHINGGA 5%

KURSUS TERNAKAN KETAM (MASA TERHAD)

Penemuan Ajaib Jus Manggis, Kesihatan & Kewangan... Daftar Percuma

JAMINAN 100% INCOME RM100,RM200,RM700@LEBIH TANPA MENAJA!!

Tambah KETINGGIAN 3cm-9cm Dalam Tempoh 90 Hari. Jaminan 100% Wang Dikembalikan

Cara Melambatkan Pancutan (18+ sahaja!)

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



3 comments

  1. momotaro  

    April 2, 2009 at 11:24 AM

    perh... memang giler ah!!!!

  2. stopwatch  

    April 2, 2009 at 11:23 PM

    taklah. aku kata photo edit lah.... hehehe...

  3. akulah  

    April 7, 2009 at 7:18 PM

    ...Isshh3.....mmg betul2 gilerlah diorg ni...

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates