Siti Nurhaliza berjumpa Tok Guru Nik Aziz |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }pinjam duit

Siti Nurhaliza kunjungi Nik Aziz

Siti Nurhaliza Tok Guru @ isu hangatSumber: Siasah
Salmah Mat Husain

Foto: Rizal Tahir

KOTA BHARU, 2 April: Penyanyi nombor satu Negara, Datuk Siti Nurhaliza Taruddin hari ini mengadakan kunjungan hormat ke atas Menteri Besar Kelantan Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat.

Pertemuan yang diadakan di Pejabat Menteri Besar yang berlangsung kira-kira setengah jam itu turut dihadiri suaminya, Datuk Seri Khalid Jiwa atau lebih dikenali dengan panggilan ‘Datuk K’.

Siti Nurhaliza yang lebih mesra dengan panggilan ‘Siti’ mengambil peluang bertemu dengan Tuan Guru sempena dengan persembahannya di negeri itu sempena keputeraan Sultan Kelantan, Sultan Ismail Petra yang ke-59 di sebuah hotel malam tadi.

Sempena dengan kunjungan julungkali itu, Siti Nurhaliza turut menyampaikan cenderahatinya buat Tuan Guru dan begitu juga Tuan Guru turut menyampaikan cenderahati kepada pasangan suami isteri itu.

Datuk K sempat bertanya tentang kesihatan Tuan Guru khususnya berhubung masaalah penyakit yang dihidapi ketua kerajaan itu.

Siti ketika ditemui melahirkan rasa syukur kerana hasrat yang telah lama diidamkannya itu untuk bertemu akhirnya membuahkan hasil walaupun pertemuan itu hanya secara spontan tanpa dirancang awal.


1000 USAHAWAN TOPUP E-LOAD DIKEHENDAKI, UNTUNG SEHINGGA 5%

KURSUS TERNAKAN KETAM (MASA TERHAD)

Penemuan Ajaib Jus Manggis, Kesihatan & Kewangan... Daftar Percuma

JAMINAN 100% INCOME RM100,RM200,RM700@LEBIH TANPA MENAJA!!

Tambah KETINGGIAN 3cm-9cm Dalam Tempoh 90 Hari. Jaminan 100% Wang Dikembalikan

Cara Melambatkan Pancutan (18+ sahaja!)

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories3 comments

 1. momotaro  

  April 2, 2009 at 9:52 PM

  kan manis bila siti bertudung... jgn hanya bertudung bila jumpa nik aziz tapi bila balik berselendang pulak... hehehe

 2. akulah  

  April 2, 2009 at 11:28 PM

  ..A'ah..kan elok bertudung begitu dr pakai serkup yg nmpk jambul tu..hrp2 CT bertudung tu bkn kerana segankan TUAN GURU Nik Aziz tp kerana Allah...

 3. Penyiasat Diraja  

  April 3, 2009 at 11:19 PM

  sblum ni, aku mnyampah tgk cara siti pakai tudung.. tp kali ni aku tgk ok lh alhamdulillah... TGNA mmg pemimpin yg disegani, dgn prinsip dn kperibadian beliau secara x langsung telah mendakwah siti utk memakai tudung dgn betul..

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

 • Chitika eMiniMalls
 • WidgetBucks
 • Text Link Ads
 • AuctionAds
 • Amazon Associates