BN tidak bertanding DUN Penanti |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

BN tidak bertanding DUN Penanti inilah berita yang boleh dikira bersejarah dalam pilihanraya Malaysia juga kerana bagaimana parti kerajaan tidak bertanding dalam pilihanraya kecil.

Mesyuarat Dewan Tertinggi Barisan Nasional (BN) sebentar tadi putuskan BN tidak akan bertanding pada pilihan raya kecil DUN Penanti.

Keputusan itu diumumkan Perdana Menteri yang juga Pengerusi BN, Datuk Seri Najib Razak selepas mempengerusikan mesyuarat itu semalam.

Beliau berkata, sebab tidak bertanding kerana mengambil kira kepentingan rakyat serta keutamaan menangani masalah ekonomi sekarang ini

Setelah BN sebolehnya mengelak DUN Perak dibubarkan untuk diserah kepada kuasa rakyat, walau apa pun alasan BN tetapi pihak Pakatan Rakyat pasti menggelarkan BN sebagai pengecut.

Sementara itu, seorang lagi calon bebas mengumumkan hasrat untuk bertanding pada pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Penanti, menjadikan tiga calon telah mengesahkan untuk merebut kerusi itu iaitu ahli perniagaan Mohd Saberi Othman, 49,bekas Ketua Wanita Parti Keadilan Nasional (KeAdilan) Pulau Pinang, Aminah Abdullah, 56 dan PKR mengumumkan pemilihan Timbalan Pengerusi Perhubungan PKR Pulau Pinang Mansor Othman, 56, sebagai calon parti itu untuk bertanding pada pilihan raya kecil berkenaan.

"Gegaran Sudah Dirasai Di Putrajaya...Bakal Meletus Di Malaysia Bermula Di Jepun"


"Rahsia Buat Duit di Internet Sehingga Menghasilkan Pendapatan $3,046 Setiap Bulan Terbongkar!"


Rahsia Atas Ranjang | Untuk bacaan dewasa sahaja!

Turunkan berat badan secara sihat tanpa kenaikan semula sambil menjana pendapatan lumayan

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories1 comments

  1. Asrol Budi  

    May 19, 2009 at 12:05 PM

    ada udang di sebalik batu... hehehe

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates