Manusia berkepala dua |ISUHANGAT

ISU HANGAT







Sebenarnya gambar ni dah lama saya ada, cuma tidak dipublish di sini kerana nampak macam gambar hoax jer dan tiada keterangan detail. Jangan tanya saya macamana diaorang nak buang air sebab saya pun tak tahu ...



Bila petang tadi tengok kartun bersama anak bongsu dengan kartun catdog, ada persamaan pulak..hehehe




"WOW!!! SANGAT MUDAH, SANGAT SENANG & YANG PALING PENTING SANGAT LUMAYAN!!!"

"Pendapatan Menyentap, Berterusan Bersama Kryptonwork"

"Rahsia Mudah Dapat Zuriat"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Rahsia Atas Ranjang | Untuk bacaan dewasa sahaja!

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



4 comments

  1. blackmeister  

    June 30, 2009 at 7:43 AM

    mcm photoshop jer...

  2. Katijah  

    June 30, 2009 at 11:20 AM

    Aah..teknologi skrg sudah amat maju.
    ape pun sume bleh buat..

    kalau gmbr2 extra-pelik ni, sy hanye trust 50%-60% je...

    tp, kalau tgk national geog. atau any documentary..bru leh pcaye...

    hhuhu...
    p/s: saye sgt suke catdog!! catdog..catdog..catdog :)

  3. blackmeister  

    June 30, 2009 at 12:39 PM

    jgn terkenan dah ler...bahaya tu Cik Katijah...

  4. lipan  

    June 30, 2009 at 1:00 PM

    photoshop la brader..dah lama tau dah

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates